Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,106 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Angelsound

    , Autor: Nany1311

    Dobrý deň pán doktor, chcem sa spýtať čo si myslíte o používaní angelsound , som v 17 tt , pohyby ešte necítim , tak sa potrebujem uistovat pomocou prístroja . Každý deň len pár sekúnd . Nie je to nebezpečné pre bábätko?
    Ďakujem za vašu odpoveď.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, tento mini prenatálny odposluch funguje na podobnom princípe prístrojov, ktoré na počúvanie oziev plodu používame my. Nemám však osobné skúsenosti s týmto prístrojom, preto sa Vám objektívne neviem vyjadriť.

Podobné otázky

  • Prenatálny odposluch Angelsounds-bezpečnosť

    , Autor: annie1234

    Dobrý deň pán doktor,

    som aktuálne v 14.týždni tehotenstva, prvé tehotenstvo skončilo neúspešne zamlčaným potratom. Ďalšiu poradňu mi gynekologička naplánovala až o mesiac, a kvôli predošlej negatívnej skúsenosti som z toho dosť v strese mesiac nevedieť, či je všetko ok. Uvažujem o kúpe prenatálneho odposluchu Angelsounds, aký máte na to názor? Zaujíma ma hlavne bezpečnosť tohto výrobku, rada by som si počas toho mesiaca 1-2 x popočúvala srdiečko. Ďakujem .

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, v prvom trimestri, za predpokladu, že sú všetky výsledky vyšetrení v poriadku, sa plánované tehotenské poradne realizujú každé 4 týždne, samozrejme, pri ťažkostiach, či zmene zdravotného stavu aj skôr. Aj keď chápem Vašu negatívnu skúsenosť s predchádzajúcim tehotenstvom, ak boli výsledky všetkých vyšetrení v poriadku, nemusíte sa obávať. Na trhu je viacero výrokov umožňujúcich počúvanie oziev plodu. Nemám však osobné skúsenosti so žiadnym z nich, takže Vám v tomto neviem poradiť. Podľa mňa je to však asi prakticky jedno, ktorý výrobok si kúpite. V predajniach Vám budú vedieť povedať viac. Plodu tým určite neublížite, toho sa nemusíte obávať.

  • Angelsound

    , Autor: Mima2609

    Dobry den.chcela by som sa opytat ci mozem pouzivat angelsound dopler na odposluch srdiecka.nie casto len ak by som za cely den necitila pohyb aby ma uistilo ze srdiecko bije kedze,uz som raz mala zamlcany potrat.dakujem