Poradňa gynekológa

Poradňa gynekológa
12,311 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij , ktorý pracuje v Nemocnici AGEL Košice-Šaca.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa
  • Sex

    , Autor:

    Dobry den, predtym ako sa s partnerom milujeme, tak mu z penisu vyteka nieco, tvrdi ze to je vzruseny, ze to preto. Je to cira tekutina, potom si da kondom ked sa ideme milovat. Nemoze to obsahovať spermie? Myslím ta "tekutina" Ďakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, spomínaná číra tekutina je prostatický sekrét, ktorý môže obsahovať spermie. Ak však máte pohlavný styk už s kondómom, môžete byť kľudná.

Podobné otázky

  • Cisarsky rez

    , Autor:

    Dobrý deň pán doktor. V minulosti som mala operaciu posvy po úraze. Veľké vnútorné aj vonkajšie šitie, stratila som aj vela krvi. V sukromnom živote mam tiež problém, bolest pri sexe, som úzka. Dlho sa mi to hojilo. Bohužiaľ ma tak uzko zosili. Momentálne som v 34tt. Moc sa bojim, ze to moje pozosivane porodne cesty nevydržia a stratim zas vela krvi. Rada by som sa tomu vyhla. Chcela by som sa teda spýtať, ci je to podla vás indikácia na cisarsky rez. Ci sa mam o tom porozprávať s mojim gynekologom. Nikdy ma nekontroloval zo spodu aj ked ma palpacne vysetroval som mala velke bolesti. Dakujem vam za odpoved a za vas názor.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, ak bolo u Vás v minulosti rozsiahlejšie traumatické poškodenie a poranenie pošvy, je vhodné porozmýšľať o vedení pôrodu cisárskym rezom. Takto sa Vám k tomu neviem objektívnejšie vyjadriť.

  • Petting v tehotenstve

    , Autor:

    Dobry den,chcela by som sa opytat,moze petting akokolvek uskodit v tehotenstve?pri 1.tehotenstve sme s manzelom mali sex v 20.tt a zacala som krvacat,zistili mi placentu previu,o ktorej sa nevedeli.takze v druhom nechceme nic podcenit.samotny orgazmus nemoze babatku ublizit? Zatial som len v 1.tromestri.resp.comu by sme sa mali vyhnut.
    Dakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, nemusíte sa obávať. Za normálnych okolností pohlavný styk tehotenstvu ani orgazmus nevadí, ani nemá vplyv na plod. Samozrejme, vcestná placenta môže spôsobiť krvácanie, či špinenie po pohlavnom styku.

  • Tehotenstvo

    , Autor:

    Dobry vecer... Mam mensi problem mam boleste v lavej strane brucha a popotbrucho... Som niekedy unavena.. Niekedy sa mi zda ze mam citlivejsie prsia ale neni som si ista.. Lebo kojim 5 mesacneho syna... Menstruaciu som mala. Je pravda ze s partnerom sme mali nechraneny sex... Myslite si mozem byt tehotna ak som mala menstruaciu.. Dakujem za otpovet

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, obdobie po pôrode nie je antikoncepcia. Ak praktizujete nechránený pohlavný styk, tehotenstvo sa vylúčiť nedá. Ak ste však medzitým dostali menštruáciu, tehotenstvo je nepravdepodobné.

  • Možné tehotenstvo

    , Autor:


    Chcem sa spýtať . Mešká mi MS 4 dni -test bol negatívny . S patelom sme teda na štvrtý den meškania mali sex naplno a päť dni po sexe som mal slabé spinenie (jeden deň). Myslite že som mohla mat ďalšiu ovuláciu keď mi meškala MS a možné tehotenstvo ? Dnes je to už 9 dni čo mešká . Ďakujem za odpoved a prajem pekný večer

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, ak ste mali nechránený pohlavný styk, tehotenstvo sa vylúčiť nedá. Pri meškaní menštruácie najmenej 14 dní si realizujte tehotenský test. Pri akýchkoľvek ťažkostiach alebo nejasnostiach navštívte Vášho obvodného gynekológa.

  • Těhotenský test

    , Autor:

    Dobrý den, muže mi těhotenský test (z moči) určit reálné výsledky po 16-ti dnech od nechráněného sexu?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, tehotenský test je najvhodnejšie realizovať najskôr pri 14 dňoch meškajúcej menštruácie. Aj keby Vám tehotenský test vyšiel teraz pozitívny, neznamená to ešte nič. Môže stále dôjsť k včasnému potratu. Tabletku emergentnej hormonálnej antikoncepcie už užiť aj tak nemôžete, takže ostáva len čakať.