Poradňa gynekológa

Poradňa gynekológa
6,736 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij , ktorý pracuje v 1. súkromnej nemocnici Košice-Šaca.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

  • mikoza

    , Autor: simička

    Dobry den pani doktorka este mam jednu otazku som v 20tt a minulý týžden mi lekar predpisal gynazol len nejako nepomohol svrbenie mam este viac a obavam sa ci nemože ohrozit plod dakujem pekný den

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň,
    ak ochorenie pretrváva a liečba nebola účinná, bolo by vhodné zvoliť inú liečbu ,aby sa infekcia definitívne preliečila
    s pozdravom

Podobné otázky

  • otehotnenie a mikóza

    , Autor: manee

    Dobrý deň,
    rada by som sa poradila ohladom plánovaného tehotenstva. Chceli by sme sa snažiť od najblyžšieho cyklu. Do teraz nám to nebolo odporučené pre dva za sebou nasledujúce spontánne potraty. Dôvod sa nezistil, genetika bola v poriadku. Jedno zdravé dieťa už máme. V poslednej dobe ma potrápila vaginálna mikóza. Moja otázka je, či by prekonaná mikoza mohla ovplyvniť následné tehotenstvo alebo nie. Či radšej ešte máme počkať? Dakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň,
    kedže išlo len o jednorázovú záležitosť tak sa vplyvu mykózy na plodnosť obávať nemusíte. Skôr je vo vašom prípade nutné hematologické vyšetrenie. Držím palce!

  • canesten v tehotenstve

    , Autor: odbornik6

    Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa môže používať canesten vaginálny krém v 9 tt. Mám mierne svrbenie a na poradńu som objednaná až na 4.12. neviem či môžem použiť tento krém alebo musím ísť skôr ku ginekologovi.Môže mikôza uškodiť babetku?Este prosím o info či je možné pri užívaní vitamínov LadeeVita brať aj magnezium nakoľko mám niekedy svalové krč v hociktorej časti tela....Ďakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň,
    canesten krém môžete počas tehotenstva užívať. Mykotická infekcia ak sa prelieči bábätku neuškodí. Pri užívaní vitamínom môžete magnesium užívať.