Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,240 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Mozem byt tehotna??

    , Autor: ichutnakova

    Dobry den.
    Prosim Vas chcela by som sa opytat robila som si test a raz mi vysla 1 ciarka na dalsi krat 2 ciarky ale tu druhu bolo velmi slabunko vidiet.. Mozem byt tehotna aj ked je tu ciarku zle vidiet? Alebo si mam kupit iny test??Dakujem pekne za odpoved..

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    aby sa tehotenský test považoval za pozitívny je nutné aby sa obe čiarky javili rovnako silné. Zopakujte test s odstupom 3 dní.

Podobné otázky

  • Meškajúca menstruacia

    , Autor: Bambulka2020

    Dobrý deň chcela by som poradiť menstruacia mi mešká 4 deň pravidelne nemavam vždy 2dni skôr alebo 2 dní poznejsie dojcim na test je myslím skoro minuli mesiac som dosta menzes 11-14 a od 19 do 22 som špinila tak neviem ci môžem byť tehotná??

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak ešte dojčíte, meškanie menštruácie, celkovo nepravidelný menštruačný cyklus, nie je ničím výnimočným. Samozrejme, ak ste mali nechránený pohlavný styk, tehotenstvo sa vylúčiť nedá. Odsledujte si to. Pre jednoznačné vylúčenie tehotenstva, pri ťažkostiach alebo nejasnotiach navštívte Vášho obvodného gynekológa.

  • mozem byt tehotna??

    , Autor: ichutnakova

    Dobry den..Ja by som sa chcela opytat ci mozem byt tehotna...Pohlavny styk som mala 27.5, 29.5,30.5 a 4.6..priznaky nemam ziadne len ma bolia prsia..Vcera po pohlavnom styku som trosku krvacala ale to len kvapka..poslednu menstruaciu som mala 18.5.. dakujem za odpoved

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň,
    závisí aký máte cyklus, kedy by ste teraz mala dostať menses, ak neprichádza , určite si urobte tehotenský test..
    Po ka´ždom pohlavnom styku existuje pravdepodobnosť otehotnenia.