Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,106 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Dudo

    , Autor: Dudo

    Dobrý večer chcem sa opýtať,v máji nám zomrel malý synček a pokúšame sa o bábätko no stále sa nedarí.Minuly mesiac som mala o deň skôr a iba dva dni . Teraz mám 15 dní do dasiej menštruácie a mám ružový výtok.Mavala som aj bolestí v podbrušku ale prešlo to.dakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, stres je asi najvýznamnejším činiteľom ovplyvňujúcim menštruačný cyklus. Strata dieťaťa je pre matku asi ten najväčší stres, aký môže žena prežiť, preto je pochopiteľne narušený aj menštruačný cyklus, čomu sa absolútne niet čo diviť. Doprajte si spolu s partnerom dovolenku a skúste prísť na iné myšlienky, myslite pozitívne a pozerajte do budúcna. Snažte sa otehotnieť aj naďalej, častým nechráneným pohlavným stykom. Na všetko treba čas. Ak by sa Vám však nepodarilo otehotnieť do 1 roka, navštívte Vášho obvodného gynekológa.

Podobné otázky

  • Dudo

    , Autor: Dudo

    Ďakujem. No nám sa to stalo doma takže ťažko sa s tým žije. No niekedy je to v pohode ale často je to ze to mame pred očami. Ale ďakujem za informáciu.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, úprimne ma mrzí, čo sa stalo. Vaše pocity sú pochopiteľné. Na škodu by nebola návšteva psychológa. Pár sedení spolu s manželom by Vám možno pomohlo.