Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,106 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Hrčka v prsníku

    , Autor: Kika125

    Dobrý večer, píšem Vám ohľadom, že pred tromi týždňami ma začal bolieť pravý prsník hlavne pri pohmate keď sa dotknem ma bolí, ako by tam bola hrčka. Proste asi 3 týždne mám tu bolesť. Veľmi sa bojím čo to môže byť a to mám iba 19 rokov.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, takto sa Vám neviem bližšie vyjadriť. Nemusí sa jednať o nič vážne. Určite však odporúčam navštíviť Vášho obvodného gynekológa, ktorý Vás odošle na USG prsníka, prípadne na mamografiu.

Podobné otázky

  • Hrčka v prsníku

    , Autor: Rous

    Dobrý deň, mám už dlhšie malú hrčku v prsníku ešte minulý rok bola väčsia a bolestivá tak som to riešila s mojou gynekologičkou ktorá má poslala na usg , len že kým došlo k návšteve lekára ktorý mi mal vykonať USG vyšetrenie hrčka zmizla ale teraz je späť ???? a je omnoho bolestivejšia, môže to byť nádor? Mám to riešiť na gynekológí?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, nemusí sa vôbec jednať o rakovinu, ani to nepredpokladám, keďže Vám hrčka zmizla. Príčin môže byť viacero. Ak máte aktuálne hmatnú hrčku na prsníku, je vhodné teraz realizovať USG prsníkov a poradiť sa s mamológom vrámci mamárnej poradne. Váš obvodný gynekológ Vás môže odoslať na vyšetrenie.