Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,280 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Pálenie jazvy

    , Autor: Iva13

    Dobrý deň pán doktor.
    Rada by som chcela vedieť Váš názor. Som po dvoch CS, nie dobrovoľných. Posledná bola v 09/2020. Teraz pociťujem na ľavej strane jazvy silne pálenie, nie trvalé ale na časy. 03/2022 som si dala zaviesť po dohode s mojím ošetrujúcim lekárom mirenu, kvôli dlhému a silnému krvácaniu. Po kontrole mi lekár povedal, že mám cystu na vaječníku, lenže som si nezapamätala, na ktorom. Dajme tomu, že je tá cysta na ľavej strane, môže mi teraz robiť problém ? Môže byť z toho to silné pálenie ? Donedávna som s tým problém nemala. Za odpoveď Vám vopred ďakujem .

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, príčin Vašich ťažkostí môže byť viacero. Nevylučujem vplyv spomínanej cysty na vznik ťažkostí. Bez poznania výsledkov vyšetrení, či USG nálezov, ako aj ďalších okolností sa Vám však neviem takto bližšie objektívne vyjadriť. Pri pretrvávaní ťažkostí alebo v prípade nejasností navštívte Vášho obvodného gynekológa.