Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,104 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Krvácanie 7 mesiacov po pôrode

    , Autor: Ane

    Dobrý deň prajem, prosím vás chcem sa opýtať čo môže znažiť jemné krvácia po pôrode ? (Ps: po pôrode som 7 mesiacov, bola som zašívana dva krát lebo prvý krát ma dole roztrhlo po týždni...krv je číra a svetlá....nejde mi krv spolu s močom čiže moč nie je krvavý ale keď sa trochu silnejšie utriem dole zakaždým ostane na toaleťáku svetlá krv..menštruácia sa mi nerozbehla a stále kojím a krv nejde vo veľkom..len trochu čo ostáva na toaleťáku po utretí a to celú tu dobu od pôrodu). Rozmýšľala som už aj či nemôže ísť o hemoroidy ale čo som minule skúšala sa viac krát utrieť tak tá krv nesteká od hemoroidov ale priamo z pošvy keď sa utriem. Čo si myslíte že to môže byť? Mám to riešiť či to samé prejde? Ďakujem krásne.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, takto sa Vám, iba na základe opisu, neviem bližšie objektívne vyjadriť. Príčin ťažkostí môže byť viacero. Odsledujte si to. Pri pretrvávaní ťažkostí odporúčam navštíviť gynekológa, prípadne po odporúčaní aj chirurga.