Poradňa gynekológa

Poradňa gynekológa
15,599 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij , ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa
  • Tehotenstvo

    , Autor: Zizika

    Dobrý deň včera som mala s frajerom sex spravil sa a hned som si ho dala dnu bojim sa ze som tehotná

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, za predpokladu nechráneného pohlavného styku sa tehotenstvo nedá vylúčiť.

Podobné otázky

  • Umelé prerušenie tehotenstva

    , Autor: Hanka21

    Zdravím, takže chcem sa spýtať je normálne ísť na ten potrat na vlástnu žiadosť počas toho HPV vírusu keďže je to mierne pokročile štádium. Zatiaľ výsledky sú natom rovnako používam nato od svojej gynekológicky regresil
    .

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, ak sa jedná o nechcené tehotenstvo a tehotenstvo chcete na vlastnú žiadosť ukončiť, navštívte Vášho obvodného gynekológa, ktorý s Vami spíše potrebnú dokumentáciu.

  • Hpv

    , Autor: Hanka21

    Dobrý deň prajem chcem sa prosím vás opýtať či je v poriadku tehotenstvo pocas hpv, som už v 6tt a uvažujem nad prerušením tehotenstva je možné ísť normálne na potrat keďže mám mierne štádium toho hpv? Ďakujem.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, ak máte iba prvý stupeň bunkových zmien (LSIL, CIN I.), je možné normálne donosiť plod, porodiť a samozrejme po pôrode skontrolovať onkocytológiu. Je možné, že sa stav upraví spontánne do normálu. Keďže nepoznám žiadne bližšie informácie, ani výsledky vyšetrení, neviem sa Vám takto bližšie objektívne vyjadriť. Postupujte podľa odporúčaní Vášho obvodného gynekológa, ktorý sa Vám vie najobjektívnejšie vyjadriť.

  • O čo sa môže jednať?

    , Autor: Nat285

    Dobrý deň,
    Chcela by som sa opýtať, mala som s priateľom nechránený pohlavný styk pred 19 dňami cca menstruacia mi mešká už 7 dni. Testy som si robila 2 a stále negatívne respektíve včera som si robila a pred 4 dňami. Mala som mierne bolesti v podbrušku, citlivé prsia mám ale nie až tak že by som sa ich nemohla dotknúť a také plnšie sa mi zdajú ale pred ms mávam tak citlivé prsia že sa ich nemôžem dotknúť… Dnes som si ale všimla že ľavý prsník mam oveľa vecsi ako pravý to ako keby vnútro sa zvecsilo a je ťažší a iný od praveho ale žiadnu hračku tam nemám. A k tomu pár dni mi býva aj nevoľno… chcela som že si budem sledovať aj krčok tak ak som to správne nahmatala mi prišiel tvrdý a to mi aj priateľ potvrdil ale tak v podrepe je ľahko nahmatatelny ale v ľahu ani nie… a ráno aj cez deň zvyknem mávať kremovy biely výtok ale nie až tak veľmi veľa ale najviac ráno. Vopred vám ďakujem za váš názor.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, z predpokladu nechráneného pohlavného styku sa tehotenstvo vylúčiť nedá. Tehotenský test má zmysel realizovať najskôr na 14. deň meškajúcej menštruácie. Skôr realizované tehotenské testy môžu byť aj falošne negatívne. Odsledujte si to. Pre jednoznačné vylúčenie tehotenstva, ako aj v prípade ťažkostí navštívte Vášho obvodného gynekológa.

  • Tehotenstvo a výroky

    , Autor: inana1991

    Pekný deň...pred tým som nikdy takéto problémy nemala ...zmenila som partnera a problémy mám neustále....jedná sa o moje výtoky ktoré proste vôbec neustupuju....ustúpia na pár dní a potom sa objavia znova....Výtoky sú hrudkovite...ale nezapachaju
    ..nemám nejaké svrbenia..len také mierne pálenie ...a výtok ...
    Dlhodobo sa na to liečim ..bola som preliecena antibiotikami... čipkaami...tabletami ktoré som brala perorálne ...a aj tak sa mi to neustále vracia... partner bol vyšetrený taktiez...bol mu zistený zápal mieska ( len to už neviem či ten zápal nemá odomna)...bral 9 dnove tablety....ale na kontrolu nemal ísť....pôjde teraz v auguste aj to na jeho samotný apel nie na apel doktora žiaľ...naozaj sa snažíme mať pohlavný styk len s ochranou...už nejakú dobu...ale aj tak sa tie Výtoky vracajú....som v 8 týždni skoro .. tehotenstva a neviem či toto je normálne m..keď som bola na prvej prehliadke gynekogola spomenula som mu to..a prekrútil očami.....nejde len o to že som tehotná ale celkovo...prosím vás.poradte mi niečo už som naozaj zúfalá... neuškodua plodu tieto neustále Výtoky...ktoré prídu aj odídu za pár dní...ďakujem za odpoveď

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, v tehotenstve sú výtoky pomerne časté. Ak ste s tým však mali problémy už pred tehotenstvom, realizoval by som výtery na mykoplazmy, ureaplazmy, chlamýdie a trichomonas vaginalis. Takto sa Vám neviem bližšie objektívne vyjadriť.

  • Gynekologické problémy

    , Autor: daska-2

    Dobrý deň prajem. Chcem sa spýtať odvčera chodím stále a často na malú potrebu a bolí ma v podbrušku také kŕče a včera ma pichalo ešte v chrbtici. Pohlavný styk som mala naposledy v máji a odvtedy mám stále každý mesiac špinenie z vynechania tabliet antikoncepcie. Môže to byt zapáľ močových ciest? Pri močení nemám ani pálenie ani bolesť. Tehotenský test je zbytočne si robiť? Ďakujem za radu.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, na základe opisu mi to príde ako zápal močových ciest. Za predpokladu pravidelného užívania tabliet hormonálnej antikoncepcie tehotenstvo nepredpokladám. Je vhodné vyšetriť cievkovaný moč. Odporúčam tiež dostatočný pitný režim, urologický čaj. V prípade, že Vám budú nasadené antibiotiká, v závislosti na preparáte treba myslieť na používanie doplnkovej hormonálnej antikoncepcie (kondómu) počas užívania antibiotík.