Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,099 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Mierne Nutkanie močiť

    , Autor: Janiskova

    Dobrý deň prajem,
    Chcela by som sa spýtať, niekedy cítim nie pálenie ale pri tom viem že nie sú to močové cesty, lebo tie som mávala a to mi inak nutkalo chodievat cikat a pálilo. Jednoducho niekedy sa mi stane, že cítim, že potrebujem cikat i keď nemám plny mechúr.... že cely deň nič a zrazu cítim nutkanie... myslela som si to že to je po styku, lenže predtým som to nemavala možno občas, ale to nastane aj od pohlavne styku 10 hodin, cize nemyslím že z toho....a zase nie vždy po tom. Už neviem čo mám robiť. Neboli ma nič, len tak cítim nutkanie, alebo ide o podráždenie kliorisu ? Keby mám infekciu, tak by výtok asi smrdel, nepoužívam mydlo, neviem či to môže spôsobiť aj nejaké iné zloženie prípravku na umývanie intímnych partii...alebo Aká je dobrá prevencia?
    Ďakujem

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, problém môže byť urologický, ako aj kombinácia gynekologického a urologického problému. Určite by som vyšetril moč, či náhodou nie je infekcia močového mechúra najskôr zavedená z pošvy. Takisto by nebolo na škodu realizovať výter z pošvy. Takto Vám však nepomôžem. Niekedy zvykne pomôcť Monural, ale ten je tiež na predpis. Pri pretrvávaní ťažkostí, ako aj v prípade nejasností navštívte Vášho obvodného gynekológa ako aj urológa.