Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,303 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Výrastok na pošve

    , Autor: gugucinka

    Dobrý deň! Chcela by som sa spýtať čo presne môžem mat. Bola som u gynekológa s tým že mi sa mi na pošve spravila jak keby bradavička. Najprv som si to nevšímala ale keď za 2 týždne sa mi spravili ďalšie 2 tak som sa zľakla a utekala ku nemu. On sa na mna pozrel a bez slova mi podal recept kde mi predpísal krém Ialugen plus krém. Veľa som o tom čítala na internete a Dočítala som sa že to je vírusové ochorenie a snažila som sa citat o tom kremiku, ale našla som len že je na popáleniny a otvorené rany. Ja žiadnu otvorenú ranu nemám a zaujimalo by má, že čo mi potom je. Ten vyrastok nesvrbi ani nič len tam je a dosť zavádza.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, možností vašej diagnózy je viacero, ale nevidel som nález, takže vyjadriť sa k tomu je ťažké. Jednou z možností sú aj kondylómy. Spomínaný krém sa využíva okrem popálenín a otvorených rán aj na liečbu vredov a rôznych kožných výsevov. Naďalej platí, že pri akýchkoľvek otázkach a nejasnostiach navštívte Vášho obvodného gynekológa, ktorý Váš nález videl a najlepšie pozná Váš stav.