Poradňa gynekológa

Poradňa gynekológa
12,427 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij , ktorý pracuje v Nemocnici AGEL Košice-Šaca.

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa
  • Výsledky vyšetrenia

    , Autor: odbornik6

    Dobrý deň. pri preventívnom gynekologicko - cytologickom vyšetrení mi bola zistená Suspektná infekcia Chlamýdia, Metaplázia, PAP II, nález ERYTROCYT.
    Lekárka mi k tomu nič nepovedala, výsledky som si našla v karte. Čo to, prosím Vás, znamená. Mám sa dožadovať nejakej liečby alebo ďalších vyšetrení?
    Ďakujem!

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    chlamýdie ak su pozitívne by urcite mali byt preliecene
    metapláazia na krčku a PAP II je nález normálny
    nález erytrocytov bol v čom, v moči?to nemusí znameť nič, závisií aj odiných prejavov, je nejaký zápal?

    s pozdravom

Podobné otázky

  • 31 tt a bránka na špičku prsta

    , Autor:

    Dobrý večer,
    chcela by som Vás poprosiť o vysvetlenie. Som v 31 tt tehotenstva a kvôli falošným kontrakciam som skončila na pohotovosti. Tam mi podali magnezium cez infulziu a pustili ma domov. V správe som mala napísané že vaginálne hrdlo pevné a bránka na špičku prsta a že malý tlači hlavičkou na bránku, nič viac som sa nedozvedela. Viete mi prosím vysvetliť čo to znamená?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    Dobrý deň, ak Vás pustili domov, nález bol v poriadku a nebola potrebná ďalšia ústavná liečba. S opisu mi nie sú zrejmé výsledky vyšetrenia. Nález pre špic prsta v 31. týždni tehotenstva nič neznamená. Plod je podľa opisu otočený hlavičkou dole. Postupujte podľa odporúčaní lekárov. Pri ťažkostiach alebo nejasnostiach navštívte Vášho obvodného gynekológa.

  • Výsledky vyšetrenia

    , Autor: odbornik6

    Dobrý deň,
    ďakujem Vám za odpoveď. Nález erytrocytov bol zo steru. O zápale neviem, ale často ma bolia kríže a podbruško, mám neznesiteľné bolesti pri menštruácii, ktoré mi vystreľujú do pravého boku a pravého stehna. Vždy som mala bolesti, ale naposledy to bolo naozaj na nevydržanie, aj keď som užila čípky Indometacin.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij

    vdomnievam sa ze chlamydiova infekcia by tym padom mala byt urcite preliecena
    dop.konzultáciu s vasim obvodnym lekarom, na zvazenie antibiotickej liecby
    infekcia vam moze sposobovat vyssie uvedene tazkosti
    s pozdravom