Poradňa gynekológa a pôrodníka

Poradňa gynekológa a pôrodníka
20,275 otázok

Na vaše otázky odpovedá MUDr. Daniel Kelij, MPH, ktorý pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike Nemocnice AGEL Košice-Šaca

Viac informácií o odborníkovi sa dozviete tu.

 

Poznámka: Poradne odborníkov nemôžu v plnom rozsahu nahradiť osobnú návštevu lekára či priamu intervenciu odborníka.

Sponzor poradne: Poradňa gynekológa a pôrodníka
  • Kondóm ostal dnu

    , Autor: Mimi271

    Dobrý večer,pán doktor. Dnes sa nám stala s partnerom pri styku nehoda. Mali sme styk s kondóm,ktorý sa ale zvliekol,nevedeli sme či ostal dnu. Skúšali sme ho vybrať ale nič sme necítili. Styk sme mali cez plodné dni a partner zrejme ejakuloval do kondómu. Použila som aj pharmatex krém spolu s kondómom. Do pol hodiny som užila tabletku escapelle. Domov som prišla asi za hodinku,po použití Wc kondóm vypadol. Aká je možnosť otehotnenia?Ďakujem za odpoveď.

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak ejakulát ostal v kondóme a použili ste aj spermicídny krém, ako aj tabletku núdzovej hormonálnej antikoncepcie, pravdepodobnosť tehotenstva je malá.

Podobné otázky

  • Kondom

    , Autor: Balinka123

    Dobrý deň, mam taký problém .. používam pravidelne antikoncepciu .. akurát som brala prvú tabletku z blistra a s priateľom sme mali sex aj s kondómom .. po styku sme si všimli že kondom ostal dnu.. aj s nejakou tekutinou keď sme ho vybrali .. avšak nespravil sa... aká je možnosť že môžem byt tehotná ?

    Odpovedá: MUDr. Daniel Kelij, MPH

    Dobrý deň, ak užívate hormonálnu antikoncepciu dlhšie, kondóm používať nemusíte. Ak sa nejednalo o absolútne prvú tabletku hormonálnej antikoncepcie a hormonálnu antikoncepciu ste užívali pravidelne, tehotenstva sa obávať nemusíte. Pokračujte v pravidelnom užívaní tabliet hormonálnej antikoncepcie.