Diskusie

Bútľavá vŕba

anonym, 13.11.2009 22:46

domaca pekaren

Vcera ste tu rozoberali recepty pre domacu pekaren a tak ste ma trosku posteklili pri myslienke kupit si ju.Ale chcela by som vediet ci je naozaj domaca pekarnicka taka super vec.Kolko casu treba stravit pri priprave chlebika?Co sa vsetko da v nej este pripravit? A ko casto ju vyuzivate?V com je vynimocna . Pekaren mame velmi blizko a maju perfektny chlebik aj pecivko.Poradte mi ake mate skusenosti.Uz vopred Vam dakujem :lol: :lol: :lol:

  • anonym
    17.11.2009, 17:43



    ja robím v pekárni žemlovku aj francuzske zemiaky, zapekané cestoviny

  • anonym
    20.11.2009, 14:38

    je lepsie ak ma pekarnicka program moznost volby mnozstva cesta?

  • anonym
    20.11.2009, 14:40

    poradte mi,neviem sa rozhodnut medzie Eta Vega a Eta Siesta..........Ak mate skusenosti tam mi prosim poradte.

  • anonym
    20.11.2009, 14:44

    ´

    ja mam 2 velkosti chleba, ale piekla som zatial vždy len ten menší ... ved ked sa zje, napečiem radšej zasa čerstvý, nie je to žiadna robota. Ale ak ste napr. cez víkend doma viacerí a cez týžden treba menej, potom je to určite výhodné

  • anonym
    20.11.2009, 15:01

    Mám otázku - na pekárni mám dve možnosti veľkosti - 1,5 LB a 2 LB. Neviete mi niekto povedať, čo sú to za miery? Ide o anglické libry?

  • anonym
    20.11.2009, 18:15

    to je približne 750g a 1kg

  • anonym
    20.11.2009, 22:26

    Wow, tak pekáreň. :green:  ja mám svoju pekárničku tú vegu z tesca. Svokre sme kúpili tescovú a zitili sme, že sú vlastne navlas rovnaké. Segra má Maoulinexku a tiež je taká istá. Rozdiel je len v tvare a velkosti,pritom chlieb je rovnaký od každej. ;-) Nedala by som ju za nič. Fakt. Potvrďujem. Dokonca mojim dievkam chutí viac domáci ako z obchodu chlebík. :-D  Najnovšie si dávam len vymiesiť, tvarujem potom na doske a pečiem v klasickej rúre. Okrem chlebíka som ešte neskúšala iné v nej robiť. Ten puding a kaša ma fakt prekvapili. :shock: 

    K receptom. Ja som si najprv vybrala jeden z tých pribalených a teraz už robím tak, že sa držím len pomeru jednotlivých surovín. Múku dávam z každej trošku, dávam aj bylinky, koreniny, syr, prípadne šunku. A keď pečiem v rúre, môžem dať aj viac soli. A doporučujem do každého chleba po prvom pípnutí dať aj jeden uvarený zemiak (môže byť aj zemiaková kaša) - nebude sa potom tak drobiť chlieb. :-P

  • anonym
    21.11.2009, 00:12

    ten zemiak je super vec, ja ho davam aj do cesta na makovnik, potom vydrzi dlhsie cerstvy :tup:

  • anonym
    21.11.2009, 20:46


    prosim ta ma vega aj moznost volby mnozstva cesta?

  • anonym
    23.11.2009, 13:51

    Zienky,ake mate skusenosti s pekarnickou Eta Siesta?Prosim poradte mi pri vybere,lebo uz tyzden hladam info na nete,ale osobne skusenosti su vzdy najlepsie...............Vdaka

  • anonym
    25.11.2009, 07:41



    Kamarátka si ju akurát kúpila, ona je s ňou fakt spokojná, ale predtým mala tiež siestu, ale 3x ju reklamovala až jej vrátili peniaze a kúpila si siestu. Neviem, ktorá to bola tá kazová. Zase je tu aj možnosť, že sa niekedy fakt stane, že niečo sa kazí a inému nie, aj keď je to ten istý typ. asi ide o šťastie. Ktosi tu písal, že vega -siesta je ako tescová, no,ja asi skúsim najprv tú, a ak nám to zachutí, kúpim si tú moulinexku. Tá je ale drahá.

    Tá tescová má má koľko nožov na miesenie???

     

  • anonym
    14.01.2015, 14:42

    Dobrý deň, mám domácu pekárničku a je to naozaj výborný pomocník do domácnosti. Chlebík pripravujem podľa rozličných receptov a hlavne zdravo. Okrem toho sa v nej dajú pripraviť aj iné dobroty ako napríklad marmelády, jogurty, skúšala som aj cesto na domácu pizzu či syr Tempeh. Mám doma tento typ http://www.sanapekarna.cz/katalog/standard.html, funguje bezproblémovo, skutočne odporúčam :-)

  • anonym
    14.01.2015, 14:56

    Dobrý deň, mám domácu pekárničku a je to naozaj výborný pomocník do domácnosti. Chlebík pripravujem podľa rozličných receptov a hlavne zdravo. Okrem toho sa v nej dajú pripraviť aj iné dobroty ako napríklad marmelády, jogurty, skúšala som aj cesto na domácu pizzu či syr Tempeh. Mám doma tento typ http://www.pekarensana.sk/katalog/standard.html, funguje bezproblémovo, skutočne odporúčam :-)

  • anonym
    14.01.2015, 14:58

    Dobrý deň, mám domácu pekárničku a je to naozaj výborný pomocník do domácnosti. Chlebík pripravujem podľa rozličných receptov a hlavne zdravo. Okrem toho sa v nej dajú pripraviť aj iné dobroty ako napríklad marmelády, jogurty, skúšala som aj cesto na domácu pizzu či syr Tempeh. Mám doma tento typ http://www.pekarensana.sk/katalog/standard.html, funguje bezproblémovo, skutočne odporúčam :-)

+ -
Príspevkov: 44