domáci jogurt
Ahojte žienky, chcem sa opýtať, ktoré robievate domáci jogurt, ale nie v jogurtovači, iba tak na radiátore :green: Treba to zavrieť, alebo to mám nechať otvorené?
Ahojte žienky, chcem sa opýtať, ktoré robievate domáci jogurt, ale nie v jogurtovači, iba tak na radiátore :green: Treba to zavrieť, alebo to mám nechať otvorené?
Včera večer som dala asi tri - štyri lyžice jogurtu SABI do zaváracieho pohára - 7 decového a to som zaliala teplým plnotučným mliekom, ktoré som predtým prevarila. Celé som to zamotala do deky a vložila do termotašky. Ráno tam bol hustý jogurt, len trochu kyslejší ako ten pôvodný SABI. Keď som to zmiešala s trochou vanilk. cukru, tak to ale bolo výborné. Neviete náhodou niekto, prečo bol taký kyslý?