SOM TEHOTNÁ! Ako ste to oznámili budúcemu ockovi?

Marika Koscelníková | 12. september 2017
SOM TEHOTNÁ! Ako ste to oznámili budúcemu ockovi?

Veľká novinka, budeš otcom! Ako ste túto skvelú (poväčšine) správu oznámili svojmu partnerovi?

Deň, keď sa na tehotenskom teste objavia dve čiarky je pre každú ženu výnimočný.Túto novinku treba oznámiť aj partnerovi.

Zaujme vás: 6 dôkazov tehotenstva: A je to na betón!

Kreativita budúcich mamičiek je obdivuhodná. Niektoré tehuľky si naozaj dali záležať na tom, aby dve čiarky na tehotenskom teste „vykričali“ do sveta, resp. partnerovi, naozaj originálne. Tu sú vaše príbehy:

Mám veľkú novinku: Budeš ocko!

Bábo v kľúčenke

S Michalom sme plánovali svadbu a prirodzene sme si prestali aj „dávať pozor“. Až keď som skúšala svadobné šaty a obehávala salóny, začala som niečo tušiť. Vždy mi pri skúšaní  prišlo zle. Sestra si robila žarty, že sa mi do vydaja nechce, tak si vymýšľam. Doma som si urobila test a ten moje tušenie potvrdil.

Prvá myšlienka bola, že sa budem vydávať s bruškom ( do svadby boli tri mesiace), ale potom som túto malichernosť zahodila za hlavu a premýšľala, ako to Michalovi poviem. Pri vešaní bielizne, som na šnúru zavesila aj malé topánočky.

Michal vždy zbieral suché veci, čakala som, čo bude. Prišiel, poukladal bielizeň na kôpky a dostal sa k topánočkám. Kútikmi mi trhalo, keď sa nevinne opýtal: "To je kľúčenka?" Skočila som na neho a so smiechom som krútila hlavou. Chvíľu mu trvalo, kým pochopil.../Zuzana/

som tehotná

 U nás to bolo obrátene. Môj chlap mi oznámil, že som tehotná!

Ja som taký rýchly typ. Nič nestíham Ani svoje tehotenstvo som nestihla oznámiť Petrovi ako prvá. Test som sa rozhodla urobiť po tom, ako mi meškala menštruácia. Počas „procesu“ mi zvonila susedka, ktorá potrebovala moju pomoc pri deťoch (som zdravotná setra), tak som utekala za ňou.

Medzitým môj priateľ prišiel z práce  a na umývadle našiel testík. Zavolal mi dojatý, že je veľmi rád a kde som a kedy som mu to chcela povedať...Pýtam sa ho, čo rieši a on že test s dvoma čiarkami na umývadle. Že som tehotná, vedel skôr ako ja. Je z neho úžasný otec malého Peťka. /Evka/

Čerství rodičia? 10 rád, ktoré rozhodne nepotrebujú počúvať!

som tehotná

Uhorky s čokoládou nezabrali

Môj muž pracuje v zahraničí, takže spolu skypujeme aj s deťmi, aby nám  nebolo tak smutno. Toto tehotenstvo bolo malým prekvapením, keďže už dve deti máme. Nevedela som, aká bude jeho reakcia, ani to, ako mu to mám povedať.

Keď sme spolu skypovali uhryzávala som si do kyslej uhorky, ktorú som máčala do arašidovej nátierky. Bolo to hnusné. Fakt mi to nechutilo, ale prišlo mi to ako najpodivnejšia kombinácia, ktorá by mu mohla napovedať, čo je vo veci. No chlap slepý, hluchý, nereagoval ani na žiadne náznaky. Chytil sa až na to, keď som z tých odporných uhoriek v kombinácii s vypätím a hormónmi, odbehla vracať. Smial sa zo mňa ako blázon. /Patrícia/

Prečítajte si: 9 tipov ako zmierniť tehotenské nevoľnosti

Prekvapenie pod stromčekom

Ja som to môjmu „naservírovala“ na vianočný stromček. Zavesila som tehu test hneď vedľa zvončeka, ktorým si oznamujeme, že je čas otvoriť darčeky.

som tehotná

Najprv sa divil, čo je to za škaredú ozdobu (chlapi), ale keď sa prizrel bližšie, zostal s otvorenými ústami. O bábo sme sa snažili tri dlhé roky. Kukal ako puk na mňa, na test, na mňa a potom sa opýtal: "Bola si už u lekára, je to fakt pravda?" Ukázala som mu ďalšie štyri testy, ktoré som si spravila...až potom uveril. Vianočný darček o ktorom dodnes všade rozpráva a spomína naň každé sviatky. /Monika/

Tehuľkovské otázniky: jesť či nejesť?
Tehuľkovské trápenia: čo nechcete priznať?

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: