Články

Pozor, pre lezúňov nebezpečné!

Pozor, pre lezúňov nebezpečné!

Zástrčky, káble, ostré hrany nábytku, lekárnička, izbové kvety... To je len zlomok z toho, čo všetko hrozí vášmu drobčekovi v domácnosti. Ako zabezpečiť byt, aby nebol pre dieťa mínovým poľom, kde naň striehne jedna nebezpečná vec za druhou? Čítať viac..

Mám málo železa – čo s tým?

Mám málo železa – čo s tým?

Takmer niet ženy, ktorá by sa v tehotenstve nestretla s problémom anémie. Nedostatok železa sa síce môže vyskytnúť aj mimo gravidity, ale v tehotenstve býva omnoho častejší, aj keď odpadlo pravidelné mesačné krvácanie. Čítať viac..

Mamičkou v štyridsiatke? Prečo nie?

Mamičkou v štyridsiatke? Prečo nie?

Podľa odborníkov je pravdepodobnosť spontánne otehotnieť po štyridsiatke iba 10-percentná. Mnoho (aj slovenských) žien však túto štatistiku nabúrava, a či otehotnejú prirodzene alebo s pomocou vedy, tehotenstvo si užívajú ako „za mlada“. Čítať viac..

M Viete, čo je to speleoterapia?

Viete, čo je to speleoterapia?

Pojem „speleoterapia“ vznikol zložením dvoch slov. „Speleo“ znamená jaskyňa, „terapia“ je liečba. Speleoterapia je teda – hrubo povedané – „liečba jaskyňou“. Ako sa dá liečiť jaskyňou? Čo je to za nezmysel? – napadne mnohým z vás. Poďme teda na malú exkurziu do sveta speleoterapie. Čítať viac..

3 tipy na tréning pamäti dieťaťa

3 tipy na tréning pamäti dieťaťa

Chcete, aby si váš drobec dobre pamätal a jeho pamäť chcete rozvíjať? Jednoduché cviky vás nasmerujú. Navyše, zistíte, že čas, ktorý takto spolu strávite je nielen užitočný, ale aj príjemný. Ako na to? Čítať viac..

Článkov: 10024