Články

Eko domácnosť

Eko domácnosť

My gazdinky sme denno-denne v styku s čistiacimi či pracími prípravkami. Utierame prach, umývame dlážku, čistíme povrchy a pracovnú plochu na kuchynskej linke, leštíme okná a zrkadlá, umývame hračky a donekonečna perieme. Čítať viac..

M Infekcie dolných dýchacích ciest

Infekcie dolných dýchacích ciest

Infekcie dolných dýchacích ciest patria k pomerne častým infekciám v detskom veku. Narastajúci počet nedonosených detí, ale aj zvýšená spotreba antibiotík preto vyžadujú neustálu pozornosť odborníkov. Čítať viac..

Malý prekladový slovník detského plaču

Malý prekladový slovník detského plaču

Mnohí novopečení rodičia ani tak neriešia, či dieťatko vziať alebo nevziať do náruče, keď plače, ale hádajú, prečo je vlastne nespokojné. Nebojte sa, časom sa naučíte, „čo“ vám vlastne drobček chce povedať a dovtedy vám možno bude malou pomocou aj náš prekladový slovník. Takže, ako vlastne drobček povie...? Čítať viac..

Chráňte svojich najmenších

Chráňte svojich najmenších

Keďže ešte nezačalo chodiť, nič sa mu nemôže stať. Veď som stále pri ňom! A šetriť na vysokú školu už teraz? Nie je to predčasné? Tieto a podobné myšlienky môžu maminkám najmenších detí napadnúť, keď im niekto z príbuzných hovorí o detskom poistení. Vaša ratolesť sa však každý deň ocitá v situáciách, ktoré sú pre ňu nové, nepoznané. Niektoré ju môžu aj ohroziť. Detské poistenie je oná povestná poistka pre každý prípad. Čítať viac..

Článkov: 10023