Články

Spravte si zo stolovania rodinný rituál

Stolovanie patrí medzi rodinný rituál, tak ako aj uspávanie detí či lúčenie. Bohužiaľ, v dnešnej konzumnej spoločnosti sa stretávame s tým, že aj tento, podobne ako aj iné rodinné rituály je zanedbávaný, potláčaný či dokonca úplne zabudnutý. Čítať viac..

tehotenstvo, nečakaný pôrod, novorodenec, pôrodnica, treťorodička

ŠOKUJÚCE: až v 38. týždni zistila, že je tehotná!

Zriedkavo sa v médiách objavia prípady nečakaných, prekvapivých pôrodov mamičiek, ktoré do poslednej chvíle netušili, že sú tehotné. Spoločnosť má tendenciu okamžite ich odsúdiť. My vám ponúkame reálny prípad mamičky, ktorá sa o svojom tehotenstve dozvedela „náhodou“ v 38. týždni tehotenstva! Čítať viac..

zelenina, letné recepty, dojčenské recety, mama, dieťa, prvý príkrm

9 letných receptov pre najmenších

Leto je v plnom prúde a čerstvých aj sezónnych produktov je veľa. Vitamíny a ostatné prospešné látky v podobe minerálov či vlákniny v chutnom príkrme so šetrnou prípravou dodajú dieťatku energiu, spokojnosť aj veselú náladu. Čítať viac..

Rozchod! A čo ďalej?

Rozchod! A čo ďalej?

Dnes je pomerne moderné žiť vo voľnom vzťahu. Predsa nepotrebujete papier na to, aby ste boli šťastní a mali rodinu. Konzervatívci by oponovali, ale realita je iná. Čítať viac..

Ako zabaviť dieťa pri dlhom čakaní?

Ako zabaviť dieťa pri dlhom čakaní?

Čakanie je otravné a nudné i pre dospelého nieto ešte pre dieťa v batolivom veku. V tomto období je obzvlášť neposedné, zvedavé, neustále v pohybe a stredobodom jeho záujmu je snáď všetko, na čo vidí a na čo jeho malá rúčka dočiahne... Čítať viac..

autosedačka, dieťa v aute, nástrahy leta, zabudnúť dieťa v aute

Nástrahy leta: Pozor na dieťa v prehriatom aute!

V poslednej dobe sa množia prípady, keď rodič zabudol svoje dieťa v aute. Žiaľ, väčšinou sa tieto prípady končia pre dieťatko tragicky. Nech už bol dôvod akýkoľvek , toto by sa stávať nemalo, pretože následky takéhoto zlyhania si ponesie rodič, ako aj celá rodina, po zvyšok svojho života Čítať viac..

Článkov: 10034