Články

Superhrdinka: zn. matka

Tehotenstvo mi ukázalo, že akékoľvek limity môjho tela sú čisto teoretické a všetko, čo bolo doteraz, bola len taká demo verzia toho, čo moje telo dokáže (v dobrom aj zlom). Vždy som túžila mať schopnosti superhrdinov, no predstavovala som si skôr schopnosť lietať, byť neviditeľná alebo zastaviť čas. Čítať viac..

Spravte si zo stolovania rodinný rituál

Stolovanie patrí medzi rodinný rituál, tak ako aj uspávanie detí či lúčenie. Bohužiaľ, v dnešnej konzumnej spoločnosti sa stretávame s tým, že aj tento, podobne ako aj iné rodinné rituály je zanedbávaný, potláčaný či dokonca úplne zabudnutý. Čítať viac..

tehotenstvo, nečakaný pôrod, novorodenec, pôrodnica, treťorodička

ŠOKUJÚCE: až v 38. týždni zistila, že je tehotná!

Zriedkavo sa v médiách objavia prípady nečakaných, prekvapivých pôrodov mamičiek, ktoré do poslednej chvíle netušili, že sú tehotné. Spoločnosť má tendenciu okamžite ich odsúdiť. My vám ponúkame reálny prípad mamičky, ktorá sa o svojom tehotenstve dozvedela „náhodou“ v 38. týždni tehotenstva! Čítať viac..

zelenina, letné recepty, dojčenské recety, mama, dieťa, prvý príkrm

9 letných receptov pre najmenších

Leto je v plnom prúde a čerstvých aj sezónnych produktov je veľa. Vitamíny a ostatné prospešné látky v podobe minerálov či vlákniny v chutnom príkrme so šetrnou prípravou dodajú dieťatku energiu, spokojnosť aj veselú náladu. Čítať viac..

Článkov: 10023