Články

manželstvo, láska na celý život, svadba

LÁSKA na celý život: SVADBA po 60 rokoch!

Svadobný deň je pre väčšinu budúcich manželov výnimočný a jedinečný. Fotky z tohto dňa tvoria klenot rodinného fotoalbumu a je veľmi milé môcť sa k nim kedykoľvek v budúcnosti vrátiť a zaspomínať. Nie všetky dvojice však mali možnosť si svadobné fotografie zaobstarať. Čítať viac..

Postarajte sa o svoje dieťa tak, ako sa patrí: od hlavy až po päty

Postarajte sa o svoje dieťa tak, ako sa patrí: od hlavy až po päty

Detská pokožka je až päťkrát citlivejšia a tenšia ako u dospelého človeka. Základom je časté prebaľovanie, kúpanie, dôkladné očistenie a ošetrenie pokožky. Neviete, akú detskú kozmetiku použiť? Nevadí! Dáme vám pár tipov na výrobky, ktoré ak použijete, vaša ratolesť si určite povie: „Moja mamička sa o mňa stará úplne najlepšie“. Čítať viac..

prvý príkrm, sýta polievka, tekvica, ryža

RECEPTY: Októbrové dobroty

Zahrejú, zasýtia, no predovšetkým chutia. Keď ich pripravíte s láskou, nenájde sa dieťa (ale aj dospelý), ktorému by nezachutili. Krémové polievky nemusia byť zahustené iba mliečkom, hoci ak do nej pridáte trošku mamičkinho alebo dojčenského, drobci ich spapajú o to ochotnejšie. Ale pozor, mlieko pridávajte až na záver, do vlažnej polievky, pretože materské ani dojčenské mlieko nie je vhodné variť. Čítať viac..

Článkov: 10018