Články

Aká by mala byť stolica bábätka?

Pri zavádzaní tuhej stravy je potrebné aspoň tri dni sledovať, či sa nejakým spôsobom stolica nemení, a podľa toho dokážete zistiť, ako reaguje žalúdok vášho dieťaťa na určité potraviny. Čítať viac..

Psychológia pre milujúcich rodičov: Hnevá sa, zlostí a kope!

Psychológia pre milujúcich rodičov: Hnevá sa, zlostí a kope!

Jennifer M. Engle a Nancy L. McElwain z univerzity v Illinois skúmali dáta získané pozorovaním 107 detí. Keď mali drobci 33 mesiacov, ich matky a otcovia opisovali, ako často v poslednom mesiaci prejavilo ich dieťa hnev alebo bojazlivosť v sociálnych situáciách (napríklad na ihrisku, na návšteve a podobne). Čítať viac..

miško, pôrod kliešťami, postihnuté dieťa, vojtova metoda, rehabilitácie, canisterapia

Očami mamy: O Miškovi a jeho obetavej mame

Tešíte sa na svoje bábätko a odpočítavate dni do jeho príchodu na svet. O to viac v pohode a bez stresu, že všetky vyšetrenia aj výsledky sú v poriadku. A zrazu! Stačí pár minút, alebo je to osud? A život sa vám zmení na nepoznanie. Martina Kramáriková má Miška. A on má to šťastie, že má ju. Svoju starostlivú maminku. Čítať viac..

INHALUJTE!

INHALUJTE!

Respiračné ochorenia patria k tomuto obdobiu ako opadané lístie a studený vietor. Naozaj? Že možno zimu prežiť aj bez chorôb, a dokonca aj u detí, nám príde ako sen. Ale verte, dá sa to. Čítať viac..

Článkov: 10024