Články

AKO variť ZDRAVO a LACNO zároveň?

AKO variť ZDRAVO a LACNO zároveň?

Zo všetkých strán na nás vykúkajú reklamy o tom, že máme jesť zdravo, nejesť to či ono, držať sa vo forme, zdravé stravovanie zaviesť v celej domácnosti, a u detí s tým začať počnúc prvou zeleninkou a kašičkou. Ale ako to vyzerá v skutočnosti? Dá sa variť zdravo a neminúť pritom celú výplatu? Čítať viac..

Plač deťom neprospieva

Plač deťom neprospieva

Ak patríte k rodičom, ktorí si myslia, že je niekedy dobré nechať dieťa vyplakať, prehodnoťte svoje stanovisko, aj výskumy dokazujú, že to nie je najlepšie riešenie. Čítať viac..

škola, známy, rodič, učitelia, učenie

Známky školákov: Nenechajte vaše dieťa napospas škole!

Vzájomná spolupráca medzi rodinou a školou by nemala byť len v teoretickej rovine ohraničená rodičovským združením. Už keď sa z vášho dieťaťa stáva školák, mali by ste ho zoznámiť s jeho učiteľom, spolužiakmi a prípadne aj s ďalšími rodičmi. Trieda vytvára komunitu, spoločenské prostredie, v ktorom bude dieťa naberať nielen vedomosti, ale aj celkový vzťah k učeniu sa a kolektívu ako takému. Čítať viac..

Mamy, robme veci najlepšie (pre nás)!

Mamy, robme veci najlepšie (pre nás)!

Aj vy sa na seba pozeráte do zrkadla a vravíte si, že keby vás dnes stretla spolužiačka zo strednej, asi by vás nespoznala alebo ešte horšie, podrástla by pýchou, že ona si aspoň stíha farbiť šediny a nenosí okydanú vyťahanú mikinu? Čítať viac..

atopický ekzém, pokožka bábätka, alergia, premasťovanie

Keď pokožka bábätka volá SOS!

Ľudská koža má niekoľko dôležitých funkcií – obrannú, termoregulačnú a metabolickú. Chráni vnútorné prostredie organizmu pred poraneniami a pred vniknutím mikróbov, chráni nás pred chladom aj teplom, pomocou kože sa z tela vylučujú odpadové látky. Správna starostlivosť o kožu je teda naozaj dôležitá. Čítať viac..

Cool kolekcia od Heidi Klum!

Cool kolekcia od Heidi Klum!

Nielen na maminy, ale aj na dcérky myslela modelka Heidi Klum pri návrhoch jarnej kolekcie #LETSDENIM pre Lidl. Je hravá, džínsová a trendové kúsky sa dajú skvelo kombinovať. Čítať viac..

Článkov: 9971