Články

ZRASTY: Príčina neplodnosti?

ZRASTY: Príčina neplodnosti?

Šanca otehotnieť, pri pravidelnom nekrytom pohlavnom styku, normálnom cykle, funkčnej ovulácii a bez množstva neviditeľných či viditeľných, zjavných i tichých prekážok, je približne desaťkrát za rok, a výsledkom je jedno dieťa. Čítať viac..

Mojim dieťaťom budeš navždy. Bábätkom  len jeden rok...

Mojim dieťaťom budeš navždy. Bábätkom len jeden rok...

Keď som nahliadla do spálne, aby som zistila, či stále spíš, uvedomila som si, že ak by som sa poponáhľala, mohla by som vyložiť umývačku riadu, dať veci do sušičky a odložiť bielizeň. Ale keď som sledovala, ako tíško dýchaš a spokojne spinkáš viem, že by som mala len ležať vedľa teba ... Čítať viac..

Ak imunita štrajkuje...

Ak imunita štrajkuje...

Máte pocit, že prechádzate z choroby do choroby a nedarí sa vám z roztočeného kolotoča chorôb vystúpiť? Raz prichádza neutíchajúci kašeľ, vzápätí nato nastupuje prechladnutie podávajúce si kľučku s boľavým hrdlom? Čítať viac..

Lebo máme SOPEĽ svet sa nezrúti

Lebo máme SOPEĽ svet sa nezrúti

Príde vždy nečakane, respektíve, keď ho najmenej čakáte. Pred výletom, oslavou, návštevou, nástupom do školy a podobne. V zásade netrvá dva dni, ale prejde si svoju cestu od priesvitného k zelenému, od zvlhčovania, naparovania, kvapkania až po kruté vysávačové odsávanie. Čítať viac..

STIMULÁCIA injekciami – zvládnem to?

STIMULÁCIA injekciami – zvládnem to?

Ak vás čaká umelé oplodnenie a hľadali ste si potrebné informácie, iste ste narazili na informáciu, že v procese umelého oplodnenia je potrebné, aby si žena sama pichala injekcie do podbruška. Ich cieľom je stimulácia rastu vajíčok. Čítať viac..

Tá najkrajšia OBETA: Ako som sa zamilovala do svojho syna

Tá najkrajšia OBETA: Ako som sa zamilovala do svojho syna

Bývali časy, a to celkom nedávno, kedy som si sama seba nedokázala predstaviť ako matku. Vždy som si vravela, že skončím v starom vidieckom dome sama so štyridsiatimi mačkami a desiatimi psami. No, to sa s mojou momentálnou situáciou síce vzájomne nevylučuje, ale čuduj sa svete, už som matka. Čítať viac..

#3ZAZIVOT

#3ZAZIVOT

Zapojte sa aj vy do kampane #3zazivot, nalakujte si v mesiaci október symbolicky tri nechty inou farbou laku ako ostatné a pomôžte tak šíriť povedomie o dôležitosti samovyšetrenia prsníkov. Čítať viac..

Článkov: 10022