Mama články

Dieťa a televízia

Dieťa a televízia

Poznáte to? Nedeľa ráno, osem hodín. Vaše dieťa sedí pred televízorom, zatiaľ čo vy – vďační za hodinu spánku, ale so zlým svedomím – sa otáčate na druhý bok v posteli. Od akého veku je vhodné dieťaťu púšťať televízor? Čítať viac..

Prečo si to neviem užiť?

Prečo si to neviem užiť?

Prečo sa nemám čas porozprávať a pomaznať so svojím nenarodeným dieťatkom? Prečo mám chuť to veľké bruško na chvíľu položiť vedľa seba ako nákupnú tašku...Prečo si neviem veci naplno užívať? Čítať viac..

Strach z pani doktorky

Strach z pani doktorky

Strach z návštevy lekára vzniká už v dojčenskom veku. Ale v tejto veci môžeme my rodičia, ale samozrejme i detskí lekári, urobiť veľa. Pomôžte deťom zabojovať so strachom z lekárov. Čítať viac..

Plytváme potravinami?

Plytváme potravinami?

Odhodili ste práve nedojedenú porciu cestovín, ktorým nevedelo vaše dieťa prísť na chuť? Podľa prieskumu Európskej komisie z roku 2010 každý rok skončí v odpade 179 kilogramov potravín na osobu. Prečo plytváme potravinami? Čítať viac..

Joga pre deti

Joga pre deti

Má vaše dieťa problémy so správnym držaním tela, ploché nohy, trápia ho tráviace problémy? Skúste v jeho tele povzbudiť „dobré“ procesy. V absolútne nesúťaživom duchu a s veľkou dávkou hravosti sa môže naučiť koordinovať svoje pohyby, správne dýchať a koncentrovať sa. Joga je aj pre deti. Čítať viac..

Článkov: 3535