ŠKODA predstavuje prvý bezpečnostný systém novej generácie ŠkodaSAT

Redakcia | 28. apríl 2011

Novinka od spoločnosti Škoda je prvý bezpečnostný systém novej generácie, ktorý vám môže zachrániť život!

ŠKODA predstavuje prvý bezpečnostný systém novej generácie ŠkodaSAT

- Unikátne riešenie asistenčných služieb
-  Jednoduchá aktivácia produktu pre všetky modely Škoda
-  Funkčnosť na celom území, kde je dostupný GSM a GPS signál

ŠKODA ponúka svojim zákazníkom bezpečnostný systém novej generácie ŠkodaSAT, ktorý umožňuje využívať asistenčné služby 24 hodín denne, 365 dní v roku. Nový bezpečnostný systém, fungujúci na princípe eCall, umožní poskytnutie pomoci v núdzi, monitoring vozidla či automatické stráženie automobilu s upozorňovaním cez SMS.     

„ŠkodaSAT je novinka od spoločnosti ŠKODA. Ide o prvý bezpečnostný systém novej generácie, ktorý vám môže zachrániť život,“ uviedla Lucia Busquet, PR manažérka spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko a dodáva: „Novinka ŠkodaSAT s asistenčným tlačidlom chráni váš automobil 24 hodín denne, 365 dní v roku všade tam, kde je dostupný GSM a GPS signál.“

Asistenčný a bezpečnostný systém ŠkodaSAT je určený zákazníkom, ktorí dbajú o svoje bezpečie a bezpečie svojho auta. Zatlačením asistenčného tlačidla vo vozidle (napr. v prípade úrazu, náhlych zdravotných problémov, ohrozenia či potreby technickej pomoci) centrála ŠkodaAssistance, ktorá je zákazníkovi dostupná nonstop, dostane informáciu a zabezpečí požadovanú pomoc. Majiteľ vozidla súčasne dostane potvrdzujúcu SMS správu.

Súčasťou bezpečnostnej ponuky je aj automatické hlásenie v prípade nehody. Zabudovaný nárazový snímač rozpozná a automaticky odošle hlásenie so stavom vozidla a jeho polohou. Centrála ŠkodaAssistance je okamžite informovaná a organizuje potrebnú zdravotnú a technickú pomoc na miesto nehody.

Základné služby asistenčného systému ŠkodaSAT tiež ponúkajú Automatické stráženie Špeciál, kedy zákazník obdrží SMS správu v prípade poklesu napájania na autobatérii. V prípade, že je autobatéria odpojená, uzamknuté vozidlo niekto otvorí alebo naštartuje, alebo v prípade pohybu vozidla bez zapnutého zapaľovania (odtiahnutie vozidla), zákazník dostane SMS a zároveň je informovaný Dispečing ochrany G4S Secure Solutions (SK).

Spoločnosť G4S Secure Solutions (SK), a.s. vykoná vyhľadanie a diaľkové zablokovanie vozidla. Bezpečnostný systém ŠkodaSAT je od 1. apríla súčasťou výbavy modelu Superb a Superb Combi. Okrem toho Škoda poskytuje svojim zákazníkom doživotnú garanciu mobility. Aktiváciou ŠkodaSAT zákazník zároveň získava zľavu na havarijnom poistení až do výšky 25 % (25 % v Allianz a 20 % v poisťovni Uniqa). 

Zákaznícky servis a technickú podporu systému ŠkodaSAT zabezpečuje spoločnosť SETECH Telematics. V cene základnej sady je zahrnutý hardvér (zariadenie ŠkodaSAT, tlačidlo asistencie), SIM karta, telekomunikačné poplatky vrátane roamingu, správa zákazníckych dát cez internet prostredníctvom internetovej stránky www.skodasat.sk a štatistiky prevádzky vozidla. Systém ŠkodaSAT je možné nainštalovať do modelov Fabia, Octavia, Superb, Yeti a Roomster. Viac informácií, ako aj cenník základných a doplnkových služieb nájdete na stránke www.skodasat.sk.

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: