ŠKODA AUTO prináša zábavnú aplikáciu Vroomstar

Redakcia | 23. február 2012
ŠKODA AUTO prináša zábavnú aplikáciu Vroomstar

Spoločnosť ŠKODA AUTO pripravila po sérii užitočných aplikácií zábavnú automobilovú hru s názvom Vroomstar. Aplikácia poskytne hráčovi 11 rôznych misií, v ktorých sa okrem profilu trate mení aj počasie a ročné obdobie.

*    Vroomstar – zábavná automobilová hra pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android a iOS
*    Aplikácia je dostupná bezplatne

 

Spoločnosť ŠKODA AUTO uvádza vlastnú zábavnú automobilovú hru Vroomstar pre mobilné zariadenia. Pretekárska hra je dostupná vo vybraných obchodoch s aplikáciami bezplatne.

Spoločnosť ŠKODA AUTO pripravila po sérii užitočných aplikácií zábavnú automobilovú hru s názvom Vroomstar. Aplikácia poskytne hráčovi 11 rôznych misií, v ktorých sa okrem profilu trate mení aj počasie a ročné obdobie. Silnou stránkou hry Vroomstar je jednoduché a intuitívne ovládanie. Hráč má na výber z viacerých modelov značky ŠKODA, od limuzíny Superb až po pretekársky model Fabia S2000. Za splnenie jednotlivých misií dostáva hráč body a svoj výsledok môže jednoducho zdieľať s priateľmi na Facebooku.

Aplikáciu Vroomstar je možné stiahnuť bezplatne na zariadenia s operačným systémom Android a na Apple zariadenia so systémom iOS.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: