Prvý rok s mojím dieťaťom

Redakcia | 31. október 2011
Prvý rok s mojím dieťaťom

Aký bol? Nesmierna únava so sebou občas prinesie aj nejaký ten trapas... napíšte nám o nich!

Milé mamičky,

niektoré  z Vás majú prvý rok dieťatka úspešne za sebou, iné ho práve prežívajú. Nesmierna únava, ktorá s nami lomcuje, nevyspatosť, občas mrzutosť sa podpíšu pod niekedy fakt úsmevné zážitky.

Tak napríklad u nás... pamätám si, ako som - ešte v šestonedelí - dojčila v noci nášho syna. Bolo to v tú noc už možno desiatykrát a ja som mala pocit, že ho na rukách ani neudržím. Evidujem len ten moment, kedy sa malý prisal k prsníku, ticho, tmu všade navôkol, spokojné prehĺtanie mliečka a mľaskanie... a potom už nič. Zobudila som sa v polohe - sediac na kraji postele, opretá o vlastné kolená a spiace, už nadojčené dieťa som držala asi 5 cm nad zemou. Neviem, ako dlho sme v tejto polohe obaja spali, ale pravdou je, že moje kríže to neocenili...

Zažili ste niečo podobné? Podarili sa aj vám veci, na ktoré dnes už spomínate s úsmevom, ale v tej chvíli vám únava blokovala myslenie aj konanie?

Napíšte nám o tom! Vaše zážitky posielajte na adresu fricovska@orbisin.sk a budeme radi, ak pridáte aj foto seba a vášho dieťatka.

Tešíme sa na vaše riadky!

Jana Fialová
web editor

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: