Magický školský autobus televízie Minimax už túto sobotu v Bratislave

Redakcia | 20. máj 2011

Víkendový tip pre deti a ich rodičov :)

Detská televízia Minimax podporuje vzdelávanie detí interaktívnym projektom pre malých školákov a ich rodičov. Jedná sa o bezplatný vzdelávací program, ktorý môžete navštívíť už túto sobotu, od 13.00 do 17.00 hod., v nákupnom centre Aupark  v Bratislave. Čaká Vás bohatý program plný hier, súťaží, rozkládacích modelov a iných interaktívnych foriem, pomocou ktorých deti sami preskúmajú a odhalia záhady okolitého sveta, ale aj vlastného tela a môžu vyhrať mnoho darčekov a stretnúť sa s obľúbenými postavičkami Mini a Maxom.

Magický školský autobus televízie Minimax je určený prevažne deťom na prvom stupni základných škôl. „Vlastnými zmyslami  preskúmajú ľudské telo, zvieratká, rastliny a prírodné vedy. Taktiež sa zábavnou formou dozvedia, prečo je životné prostredie dôležité a ako ho môžu chrániť,“ uvediol Aleš Fabík, country manager  usporiadateľskej spoločnosti Chello Central Europe.

Koncepcia projektu Magický autobus je úspešná aj vďaka starostlivej príprave odborníkov z jednotlivých vedných odborov, detských psychológov a umelcov. Jednotlivé aktivity budú rozostavané vždy v bezprostrednej blízkosti autobusu tak, aby sa ich mohlo zúčastniť čo najviac detí. Ďalšie informácie nájdu všetci záujemcovia na stránkach www.minimaxprodeti.cz, kde sa naviac triedy môžu zaregistrovať a súťažiť o výlet do Legolandu. Následne sa Magický školský autobus presunie do ďalších krajín východnej a strednej Európy. Tento projekt podporuje stratégiu televízie Minimax, ktorá patrí dlhodobo medzi najpopulárnejšie detské stanice – a to formou vysielania nenásilných programov, ktoré predškolákom a školákom poskytujú dôležité životné hodnoty a zároveň ich aj pobavia.

O spoločnosti Chello Central Europe
Chello Central Europe je obchodnou jednotkou spoločnosti Chellomedia, poprednej medzinárodnej mediálnej firmy a európskej obsahovej divízie spoločnosti Liberty Global, Inc. Jej súčasné portfólio kanálov pre daný región tvorí Minimax, Filmmúzeum, Spektrum, SPORT1, SPORT2, SPORT M, Deko, TV Paprika, Zone Club, Zone Romantica, Zone Europa a MGM. Okrem svojich tematických kanálov spoločnosť ďalej prevádzkuje firmu AT Media, poprednú poľskú reklamnú agentúru  zameranú na tematické stanice, ktorá začala v nedávnej dobe pôsobiť i v Českej republike a Maďarsku. Ďalej spoločnosť Chello Central Europe poskytuje distribučné a marketingové služby niekoľkým dobre známym televíznym spoločnostiam v celom regióne.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: