Jedna perla z domova: premnožené potkany na odpočívadle Jarovce

Redakcia | 2. máj 2012

Znie to neuveriteľne, ale na diaľničnom odpočívadle Jarovce, ktoré je prvým oddychovým bodom na Slovensku po prekročení hranice s Maďarskom a Rakúskom sa to doslova hemží potkanmi.

Milí priatelia,

dostala sa k nám informácia, o ktorú sa s vami musíme podeliť. Nielen ako s vodičmi, ale aj ako s rodičmi, ktorým záleží na zdraví a bezpečnosti našich detí.

"Znie to neuveriteľne, ale na diaľničnom odpočívadle Jarovce, ktoré je prvým oddychovým bodom na Slovensku po prekročení hranice s Maďarskom a Rakúskom, sa to doslova  hemží potkanmi. Zdôrazňujem, že na diaľničnom odpočívadle v bezprostrednej blízkosti čerpacej stanice, ktorú denne navštívi množstvo ľudí. Dovolím si tvrdiť, že potkanov  sú tam minimálne desiatky a najhoršie je, že sa im tam darí vďaka ľudskej hlúposti, lakomosti a zanedbaniu povinností."

Nielen my ako vodiči, ale aj mamy, budúce mamy a hlavne - naše deti, ktoré na odpočívadlách rady šantia a využijú tak možnosť v prestávke na ceste vybehať sa a ponaťahovať svoje telá, alebo urobiť svoju potrebu do trávy - dávajme si pozor! Lepšie je sa situácii vyhnúť a byť na ňu pripravení, ako čeliť nebezpečenstvu a ohrozovať zdravie nás a našich detí.

Upozornite svojich známych a rodinných príslušníkov a hlavne, majte oči na stopkách aj na takých miestach, akými sú odpočívadlá.

Celý článok aj s videom si prečítate na http://www.autozurnal.com/pozor-potkanie-hniezdo-na-dialnicnom-odpocivadle-jarovce/.

 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: