FIT a štýlovo

Jana Fialová | 1. október 2013

Editoriál októbrového vydania MAMA a ja je o našom novom magazíne FIT štýl... Príjemné chvíle pri čítaní oboch našich titulov, priatelia!

Pozorujem to stále častejšie. Nielen u nás doma, ale aj v domácnostiach priateliek, známych, rodiny... Snažíme sa žiť zdravšie, zmysluplnejšie. Všímame si etikety výrobkov, zloženie potravín, a čím ďalej, tým viac sa vraciame tam, kde naši predkovia fungovali úplne prirodzene: k prírode. V súlade s ňou už dokážeme zahnať bolesti hlavy, uvariť zdravý obed, zavádzať potraviny svojim deťom, či vyrobiť si masku na tvár alebo vlasy. Cvičíme, beháme, občas chudneme, žijeme aktívne, pretože kdesi vnútri cítime a vieme, že tak je to správne.

Rovnako sme to cítili u nás v redakcii. Je to ako s priateľkami – toľko ste si toho ešte chceli povedať, ale „nebol čas“, tak nabudúce... My sme ten čas premietli do priestoru časopisu, a tak úplne spontánne vznikla myšlienka. Šíriť ďalej to, ako byť fit, zdraví a v pohode. Podeliť sa s vami o myšlienky, ktoré sa do Mamy nezmestia, dať všetkému hlavu i pätu, šmrnc, eleganciu a štýl. A tak vznikol nový časopis z našej redakčnej dielne – FIT štýl. Jeho prvé vydanie je už v stánkoch a pozitívne ohlasy, ktoré nám do redakcie prichádzajú, potvrdzujú to, čo sme tušili. Vybrali sme sa správnou cestou a ako so všetkým novým, aj v tomto prípade sme plní energie, sily a nápadov, čo všetko vám v našom novom časopise prinesieme.

Hneď v jeho prvom vydaní sa pozrieme napríklad na to, ako chlapom rastie brucho. Nesmejte sa, som si istá, že toho svojho chlapa v obrázkoch nájdete, a pohotovo – rovnako ako ja môjmu – mu oznámite, koľko percent telesného tuku má a čo s tým. Ak si FIT štýl vezme do rúk i on, verte mi, bude vás presviedčať, že má ťažké kosti. Možno článok PRE i PROTI kravskému mlieku vám dá odpovede na otázky, ktoré vás trápia. A možno 15-minútovka na krásne ploché bruško sa stane vaším pravidelným rituálom... Tém je v našom novom časopise veľa, každá jedna je zaujímavá a pútavá.

Mám tú česť vám predstaviť naše nové dielo, ktoré keď príde do vašich domácností, prevedie vás svetom zdravého životného štýlu. Prajem vám príjemné čítanie, a ak sú témy, ktoré by ste v našom novom magazíne radi našli spracované, určite nám napíšte! Posvietime si na to, čo vás zaujíma!

Krásny október v spoločnosti našich časopisov MAMA a ja i FIT štýl vám želá

Jana Fialová

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: