Deň bezpečnejšieho internetu

Redakcia | 7. február 2012
Deň bezpečnejšieho internetu

Orange prispieva od roku 2008 k šíreniu osvety bezpečnejšieho využívania internetu a mobilných telefónov deťmi a mladými ľuďmi prostredníctvom vlastného projektu priameho vzdelávania žiakov a študentov zo všetkých kútov Slovenska.

Orange Slovensko sa pripája k medzinárodnej iniciatíve Deň bezpečnejšieho internetu.

Dnes 7. februára 2012 uskutoční ďalšiu fázu svojho dlhodobého projektu vzdelávania na školách, ktorého cieľom je zvyšovať znalosti žiakov o bezpečnom používaní internetu. O nástrahách virtuálneho sveta sa bude telekomunikačný operátor dnes rozprávať prostredníctvom svojej siete 20 vyškolených lektorov s viac ako 3500 deťmi z takmer 50 základných škôl a osemročných gymnázií po celom Slovensku.

Orange prispieva od roku 2008 k šíreniu osvety bezpečnejšieho využívania internetu a mobilných telefónov deťmi a mladými ľuďmi prostredníctvom vlastného projektu priameho vzdelávania žiakov a študentov zo všetkých kútov Slovenska. Pod vedením renomovanej detskej psychologičky Márie Tóthovej-Šimčákovej navštívili doteraz odborne vyškolení lektori už viac ako 300 základných škôl a osemročných gymnázií a vyškolili dohromady už takmer 17 500 detí. Internet je anonymný priestor a rodičia by mali mať jeho používanie pod kontrolou.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: