Buppi - detský svet: najväčšie detské zábavné centrum!

Redakcia | 23. január 2012

Vyberte sa s deťmi do nového, skvelého zábavného centra v Bratislave!

V Buppi – Detskom svete na deti čakajú tvorivé dielne a divadielko s obmieňajúcim sa programom, dopravné ihrisko so šliapacími autíčkami, mnoho preliezok, štvoršmýkačka, mini bobová dráha, trampolíny a mnoho ďalších možností na vykonávanie rozličných pohybových aktivít a nespočetné množstvo zábavy rôzneho druhu.

Maskoty Bubu a Pipi Vás budú sprevádzať dobrodružstvami v džungli preliezačiek, pomôžu vám zdolať prekážky bez zaváhania a ukážeme vám množstvo nových hier a spoločných aktivít rôzneho druhu. Princezné, princovia, čarodejníci či roboti už nebudú existovať len v rozprávkových knižkách.

Túžba po prežití energického dobrodružstva, spoznávanie exotických krajín, šmýkanie sa na boboch v lete, čarovný svet rozprávok a omnoho viac sa môže stať skutočnosťou, ak nás prídete navštíviť v Buppi Detskom svete.

Avšak rodičia sa u nás nudiť nebudú. Pre nich máme pripravené lahodné občerstvenie v kaviarni s možnosťou bezplatného WIFI pripojenia na internet.? Máte možnosť relaxovať, pokiaľ sa Vaše deti budú bezstarostne hrať a zabávať.

Tým však naša skvelá ponuka nekončí! V Buppi – Detskom svete pre Vaše deti usporiadame oslavy podľa ich a Vašich predstáv. Stačí iba vyplniť on-line rezerváciu a zvyšok môžete bez obáv nechať na nás.

Buppi – Detský svet nájdete v Shopping Palace na Zlatých Pieskoch na ploche až 1550 m2, v novej časti nákupného centra na 1. poschodí a vďaka krytému parkovisku, nachádzajúcemu sa priamo pod Buppi – Detským svetom, sa pohodlne a jednoducho dostanete z vozidla priamo k nám.

Rodičia a deti do 10 mesiacov majú vstup zadarmo.


www.buppi.sk
Otvorené denne od 9:00 – 20:00

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: