MAMA A OCKO ROKA 2020

Redakcia | 27. júl 2020
Mama roka 2020

Prihlasovanie do prestížnej ankety sa končí 31. júla.

Už máme krásnu zbierku vašich životných príbehov. Čo sa bude diať ďalej?

V auguste vyžrebujeme 3 víťazov z tých, ktorí registrovali inú osobu a 3 víťazov zo všetkých zaregistrovaných. Všetci získajú balíček kozmetiky v hodnote 50€ od Mary Kay.

V priebehu augusta vyberieme 12 najzaujímavejších príbehov z každej kategórie

Vydavateľstvo ORBIS IN s.r.o. vyberie 12 najzaujímavejších príbehov do semifinále v každej kategórii a uverejní ich na stránke www.mamaroka.sk (pred uverejnením bude naša redakcia každého informovať o postupe do semifinále). 

Súťažiaci, ktorí sa dostanú do semifinále budú mať na stránke www.mamaroka.sk vytvorený svoj profil (meno, foto, príbeh). Cez tento profil bude možné za súťažiaceho online hlasovať (ostatné v pravidlách TU:).

ONLINE hlasovanie za NAJ príbehy 

  • 15.9. – 25. 10. 2020 bude prebiehať online hlasovanie o 3 NAJ príbehy v každej kategórii - 1. miesto v online hlasovaní v každej kategórii získava balíček kozmetiky v hodnote 80€ od Mary Kay.
  • 25.10. – 30. 10. 2020 spracovanie výsledkov online hlasovania
  • Začiatkom novembra odborná porota vyberie víťazov v každej kategórii, rovnako ako aj ABSOLÚTNU VÍŤAZKU MAMA ROKA a OCKO ROKA

Záverečný galavečer so slávnostným vyhlásením víťazov súťaže a odovzdanie cien pre MAMU a OCKA ROKA 2020 bude koncom novembra

Ďakujeme, že ste prispeli k tomu, aby sa o silných a odvážnych mamách a otcoch dozvedeli všetci.
Ďakujeme, že si všímate inšpiratívnych ľudí, ktorí si zaslúžia uznanie.
Ďakujeme, že ste aj vy svojim prihlásením prispeli ku zbierke krásnych príbehov ľudí, ktorí žijú medzi nami.