William odovzdal Harrymu rodičovské skúsenosti: TOTO ťa, braček, čaká

Marika Koscelníková | 20. máj 2019
William odovzdal Harrymu rodičovské skúsenosti: TOTO ťa, braček, čaká
foto: Instagram_hrhduchessofcambridge, profimedia.cz

Svojim výrokom si William získal sympatie fanúšikov kráľovskej rodiny a Kate vyčaril krásny úsmev, akým sa len skúsená mama môže usmievať...

6. mája 2019 sa Meghan a Harrymu narodil Archie. Na jeho príchod na svet všetci netrpezlivo čakali, lebo Meghan si chcela nechať podrobnosti okolo pôrodu pre seba. Napokon synčeka ukázali svetu a bolo zrejmé, že im, tak ako všetkým rodičom, zmenil život. 


Z narodenia synovca Archie Harrisona sa tešili aj William s Kate. Svoju radosť prejavili aj oficiálne, pri stretnutí s médiámi pred Kensingtonským palácom. Williamove slová na adresu novopečených rodičov sa stali virálom. 

Vitaj v klube nevyspatých rodičov! William zablahoželal bratovi k synovi svojkým spôsobom

"Som naozaj nadšený! A musím povedať, že s radosťou  vítam svojho brata v spolku spánkovej deprivácie,  pretože, povedzme si pravdu, aj o tom je rodičovstvo," nechal sa William počuť a jeho slová ocenili nielen novinári. V príspevkoch na sociálnych sieťach kráľovskej rodiny s ním súhlasia tisícky rodičov, ktorí vedia, že má absolútnu pravdu. 

William vie, o čom hovorí. S Kate majú tri deti a už pred časom sa nechal počuť, že uspávanie detí je drina. Dokonca prezradil trik, ktorý zabral na malého Georga: uspával ho zvuk kvapkajúcej vody, tak tečúci kohútik v tejto rodine problémom nieje, práve naopak! Podobne to skúsili aj u Charlotte a vraj zabralo...

Len pred pár dňami zverejnila Kate opäť krásne fotografie, na ktorých sú s Williamom zbavení oficiálnych tvári a užívajú si vzácne rodičovské chvíľky.

 

Zdroj: thesun.co.eu

Pozrite si fotogalériu.
   

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: