Trápi vašich drobcov zaparená koža?

PR | 15. október 2021
Spiridea krempasta
foto: PR

Každý rodič to pozná. Batoľa plače, lebo nevie slovami vyjadriť, čo ho trápi. Rozbalíte nepremokavé nohavičky a dôvod je jasný. Zapareniny v záhyboch kože.

Čo sú zapareniny?

Zapareniny najčastejšie vznikajú na miestach kde sa drží teplo a vlhko, v kožných záhyboch a  v lete, kedy sa deti veľmi rýchlo spotia. Citlivú detskú pokožku môžu dráždiť aj nevhodné prípravky, ktoré vlhkosť na postihnutých miestach zadržiavajú. Koža je začervenaná, lesklá, opuchnutá – a vo vlhkom prostredí náchylnejšia na kvasinkové a bakteriálne infekcie. Bábätko je nepokojné a plačlivé, pretože ho zaparená koža páli a bolí. 

Ako sa rýchlo a čo najefektívnejšie zbaviť týchto nepríjemností? 

Veľmi jednoducho - použite výrobok od odborníkov na dermatológiu. Máme tu pre vás zaručený tip od spoločnosti Spiridea. Spiridea krémpasta je hydrofilná krémpasta na každodennú starostlivosť o citlivú kožu. Vďaka svojmu hydrofilnému základu sa dobre spojí s vlhkým podkladom a pomáha udržiavať kožu v suchom stave. Zároveň ju chráni pred nežiaducou vlhkosťou, čím potláča vznik zaparenín v plienkovej oblasti a v kožných záhyboch detí.

Spiridea krempasta

Aké sú jej ďalšie výhody?

Chráni pred narušením pokožky, ktoré vzniká odieraním, najmä na vnútornej strane stehien, v podpazuší a slabinách. Okrem toho zmierňuje svrbenie a prispieva k optimálnej regenerácii kožnej bariéry. Pôsobí aj preventívne. Jej plusom je, že obsahuje ochranný systém, ktorý zabraňuje rastu mikroorganizmov a kvasiniek. Je bez pridaného parfumu. 

Ako použiť krémpastu? 

Nanáša sa na malé až stredne veľké plochy po umytí a dôkladnom osušení ošetrovaných miest 2-krát denne aj v hrubšej vrstve. Je vhodná na každodenné použitie bez obmedzenia veku. 

Na rozdiel od niektorých výrobkov, ktoré ste už určite vyskúšali, nie je mastná, a preto nevytvára nechcenú prekážku pri odvádzaní vlhkosti. Naopak, Spiridea krémpasta ju naviaže a zároveň sa dobre zmýva.

Spiridea krémpasta - vaše batoľatá budú žiariť spokojnosťou!

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: