SÚŤAŽE, AKÉ TU EŠTE NEBOLI!

Redakcia | 7. september 2022
Súťaž detské časopisy

Včielka a Adamko, detské časopisy z nášho vydavateľstva, pripravili pre svojich čitateľov dve nové súťaže, v ktorých sa deti nielenže zoznámia s pokladmi Slovenska, no môžu vyhrať aj fantastické ceny pre celú rodinu!

Slovensko je plné pokladov

Sú nimi krásne miesta, hrady, zámky, jaskyne, jazerá, hory či okolitá príroda a jej zvierací obyvatelia. Časopis Včielka vás bude postupne zoznamovať s užitočnými rastlinami a bylinkami a v časopise Adamko budete zasa spoznávať zaujímavé živočíchy, ktoré na našom území žijú.

súťaž detské časopisy

O čo sa súťaží?

  • RELAX V PATINCIACH v hodnote 470 €
    Darčeková poukážka Partner Klasik - 2 noci v dvojlôžkovej izbe Štandard pre 2 osoby + 2 deti s polpenziou a množstvom wellness aktivít.
  • RODINNÝ POBYT V BACHLEDKE v hodnote 354 €
    1× rodinný pobyt v apartmáne Bachledka, pre dve osoby a dve deti na dve noci s raňajkami, v hodnote 274 €. K tomu vstupné na Chodník korunami stromov v hodnote 28 €, do Kráľovstva lesa v hodnote 22 € a na obojsmernú lanovku v hodnote 30 €.
  • SPOLOČENSKÉ HRY PIATNIK
  • KREATÍVNY BALÍČEK ŠEVT
  • FUSAKLE v hodnote 90 €
  • HRAČKY MATTEL
  • CD FIFO A VIERKA

súťaž detské časopisy

Ako sa zapojiť?

Súťaže Poklady Slovenska sú dve – jedna prebieha v časopise Včielka a druhá v časopise Adamko. Nájdete ich v septembrovom, októbrovom, novembrovom a decembrovom čísle. V každom čísle časopisov Včielka alebo Adamko nájdete rastliny a živočíchy, ktoré budete postupne nalepovať do veľkej zbieracej karty. Tú nájdete v septembrovom a decembrovom vydaní.

Nezabúdajte každý mesiac vystrihovať a dolepovať ďalšie zvieratá a rastliny! Vyplnený obrázok je vaša vstupenka do súťaže. Môžete sa zapojiť buď zbieraním rastlín v časopisoch Včielka, živočíchov v časopisoch Adamko, alebo môžete zbierať oboje a zapojiť sa do oboch súťaží zvlášť. Podrobnejšie informácie nájdete v časopisoch Včielka a Adamko.

súťaž detské časopisy

Čo ak mi jedno číslo ujde?

V decembrovom čísle oboch časopisov budú okrem zbieracej karty a posledných zvierat a rastlín aj štyri špeciálne žolíky. Tých môžete použiť, ak vám niektoré zvieratá a rastliny chýbajú.

Uzávierka súťaže je 18. januára 2023.

Ak nechcete, aby vám niektoré číslo ušlo, predplaťte si ho a príde vám každý mesiac do schránky:

Predplatné Včielka

Predplatné Adamko

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: