SÚŤAŽ: Vyhrajte vstupenky na konferenciu AKÝ OTEC, TAKÝ SYN

Redakcia | 6. jún 2018
SÚŤAŽ: Vyhrajte vstupenky na konferenciu AKÝ OTEC, TAKÝ SYN

Hovorí sa, že z chlapca môže urobiť muža len iný muž. Je to skutočne tak? Alebo je to prežitok? Sú chlapci naozaj iní? A prečo je to tak? Prišlo Vám niekedy na um, že odlišnosť chlapcov od dievčat ovplyvňuje aj to, ako sa vzdelávajú?

Na tieto a ďalšie otázky vám odpovie konferencia AKÝ OTEC, TAKÝ SYN  – konferencia o otcovstve a výchove chlap(c)ov, ktorá sa bude konať 23.6.2018 v Bratislave.  

Čo sa na konferencii dozviete?

Otvára tému prirodzených rozdielov chlapcov a dievčat a ako to ovplyvňuje ich výchovu a vzdelávanie. Je určená pre otcov a mamy, ktorí túžia objaviť podstatu otcovstva v súčasnosti, pre starých rodičov, pedagógov a trénerov, ktorí pracujú s chlapcami a podieľajú sa na formovaní ich charakteru a výchove budúcich otcov.

Je to jedinečná konferencia v Európe, ktorá je oslavou otcovstva a prvá konferencia na Slovensku venovaná otcom a výchove chlapcov.

Vyhrajte dve vstupenky na Konferenciu

Zaujala vás táto téma? Pošlite nám do  12.6. 2018 na e-mail: sutaz@mamaaja.sk  zopár viet, prečo by ste sa chceli zúčastniť konferencie AKÝ OTEC, TAKÝ SYN  , a možno práve vás vyžrebujeme v súťaži o 2 vstupenky na toto podujatie.

Ste členkami KLUBU MAMA a ja?

Klub Mama a ja má pre svoje členky ešte jeden benefit. Nechcete sa spoliehať na žrebovanie? Vstupenky so špeciálnou zľavou pre členky Klubu Mama a ja získate TU . 

konferencia aky otec taky syn

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: