Info články

Viete, ako obliecť deti na jeseň?

Viete, ako obliecť deti na jeseň?

„Počas jesenných dní je obliekanie detičiek o niečo náročnejšie. Rána sú už veľmi chladné, no cez deň sa zvykne ešte otepliť. Kľúčové je v tomto období vrstvenie, ktoré však musí byť funkčné“, radí Iveta Budayová, majiteľka detského concept store Little Hipster shop. Čítať viac..

Bosch

Obľúbený kompaktný kuchynský robot teraz výhodnejšie a najnovšie i s odolnou tritanovou misou

Robot Bosch MUM Serie | 2 je všestranným a priestorovo nenáročným pomocníkom, ktorý nájde svoje miesto i v tej najmenšej kuchyni. Vďaka silnému motoru, širokému spektru príslušenstva a jedinečnej technológii miešania zaručí vždy perfektný výkon. Od 15. 10., navyše, prebieha špeciálna akcia, v rámci ktorej získate pri nákupe týchto robotov až 30 EUR späť. Najnovšie sú k dispozícii aj dva modely s odolnou tritanovou misou. Čítať viac..

retinol farmasi

RETINOL - Zatočte s vráskami

Chceme byť krásne a spokojné samé so sebou. S pribúdajúcimi rokmi nám v kúpeľni pribúdajú aj rôzne kozmetické produkty, ktoré sa stávajú súčasťou našej dennej rutiny. Čítať viac..

Očné poruchy u najmenších vedia odhaliť moderné prístroje

Očné poruchy u najmenších vedia odhaliť moderné prístroje

Možno aj vy ste mamou drobca, ktorému lekári zistili zhoršený zrak. Ak sa poruchy videnia odhalia včas, je veľký predpoklad, že postupom rokov dieťa odloží okuliare a na svet sa bude pozerať zdravými očkami. Vedeli ste, že na diagnostiku očí dnes slúžia najmodernejšie technológie, pri ktorých deti ani nevedia, že ich lekár práve vyšetruje? Čítať viac..

Článkov: 1746