Sen každej mamy: oddychovať a pritom mať nakúpené!

Redakcia | 7. február 2018
Sen každej mamy: oddychovať a pritom mať nakúpené!

Mamy vedia, aké náročné je ťahať domácnosť, ak sú doma s dieťaťom.

Mamy vedia, aké nerealizovateľné je urobiť čo len obyčajný nákup, ak dieťa napríklad ochorie. Tiež však vedia, koľko nakupovanie zaberá času a aké riziko je ísť do obchodu plného ľudí, napríklad v čase zúriacej chrípky. Čas mám má veľkú cenu! Šetriť drahocenný čas, ktorý môžete venovať deťom, dokážete, ak nakupujete online. Fenomén 21. storočia je čoraz využívanejší aj u nás.

Nakupovanie cez internet

Kráčajte s dobou a nakupujte ONLINE! Nehovoríme len o nákupoch oblečenia, doplnkov, ale i bežných potrieb do domácnosti: od potravín, cez kozmetiku, až po potreby pre deti. Okrem toho, že nakúpite v čase i nečase, jednoducho, kedy to vám vyhovuje, skutočne je to rýchly spôsob, ako zabezpečiť plynulý beh domácnosti, ktorý nevykoľají ani chrípka či migréna u mamy, služobná cesta otca rodiny či prechladnutie u dieťatka.

Prečo ONLINE nákupy?

ONLINE nákupy sú predovšetkým rýchle, prehľadné a jednoduché. S TESCO ONLINE nákupmi sa cítite, akoby ste sa skutočne prechádzali medzi regálmi v obchode a vyberali si tovar, ktorý vás zaujal. Sami si zvolíte čas doručenia tovaru, takže nemusíte celý deň doma čakať, kým kuriér zavolá a príde. Platiť za nákup môžete bezpečne platobnou kartou alebo online, čo nesmierne ocenia mamy, ktoré doma nemajú vždy dosť hotovosti. Tovar, ktorý si objednáte, je doručený priamo k vašim dverám. Kvalita každého nákupu je kontrolovaná. A prvý online nákup pre vás znamená zľavu až 5 eur! Svoj nákup môžete realizovať aj cez mobil, prostredníctvom aplikácie. Musíte uznať, že tento moderný pomocník mamy je naozaj v mnohých situáciách nepostrádateľný.

Pri nákupe vám je garantované:

  • 18 000 vysokokvalitných produktov
  • Tovar, ktorý nechcete prijať, môžete vrátiť
  • Šetríte – týždenne má TESCO pripravených viac ako 2 500 akcií       

Vaše deti sú najdôležitejšie

Poznáte situáciu, keď odrazu doma chýbajú plienky, výživa, detské utierky či vreckovky? V takomto prípade je najspoľahlivejším riešením zvoliť online nakupovanie a mať tak všetko, čo pre svoje dieťa potrebujete, bez toho, aby ste sa museli obliecť, nachystať, obliecť svoje dieťa, naložiť ho do kočíka, vyraziť z domu... Týmto starostiam je koniec, čo určite oceníte, ak práve nemôžete nikam ísť, ale tovar potrebujete. Online nakupovanie vám vašu objednávku vo vami stanovenom čase doručí AŽ DOMOV a vy sa zatiaľ môžete venovať tomu, čo milujete... Vášmu dieťatku!

Zo života mamičiek:

„Darmo som bývala blízko potravín, a úplne nadarmo asi 15 minút cesty peši od nás bola skvelá drogéria. Keď som skončila doma s chrípkou, ešte som zvládla vstať a ísť nakúpiť. Keď však ochorela moja dcérka, bolo jasné. Manžel služobne odcestovaný, babičky ďaleko – a ja bez šance nakúpiť. Túto naozaj nepríjemnú situáciu som vyriešila s TESCO ONLINE nákupy. Poviem vám úprimne, nečakala som, že tovar príde skutočne v čase, aký som určila – keďže mám svoju skúsenosť s kuriérskymi službami... Na moje veľké prekvapenie, pán šofér bol skutočne milý a nákup mi priniesol až k dverám, a ja som tak moje dieťa nemusela ani na chvíľu spustiť z očí, či nebodaj brať so sebou, aby som si od kuriéra prevzala zásielku. TESCO ONLINE – to nie je kuriér. To je niekto, kto vám pomôže s nákupom, keď to najviac potrebujete. A nielen to... U mňa sa už stalo tradíciou, že do obchodu ideme len výnimočne. Oveľa radšej trávim svoj čas s dcérkou zmysluplnejšie. Veď o nákupy mám už postarané inak. ONLINE a výborne! PS: Mať túto službu, keď ma ničili tehotenské chute...!“
Viktória, 31 r., Bratislava

MAMA a ja radí:
venujte svoj čas tomu, čo je najdôležitejšie: DEŤOM.
Vybavovať nákupy zverte online svetu! 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: