Pre domácnosti s deťmi i domácimi miláčikmi

Bosch | 23. október 2020
Bosch
foto: Bosch

Nový sortiment vysávačov Bosch prináša riešenia pre všetky potreby.

Značka Bosch predstavila svoj prvý vysávač už v roku 1901. Odvtedy ponúka široký sortiment spotrebičov so špičkovými technológiami a funkciami šitými na mieru rôznych zákazníkov.

Pokiaľ ide o vývoj motorov, filtračných technológií alebo dizajn hubíc, vysávače Bosch sú zárukou tých najlepších možných výsledkov. Vysávačové motory Bosch sa už 65 rokov vyrábajú priamo v Nemecku a sú zárukou mimoriadne presného chodu, vysokej spoľahlivosti a vynikajúceho výkonu so zárukou 10 rokov.

Či už zákazníci preferujú vreckové alebo bezvreckové modely, je pre nich najdôležitejšia nízka hlučnosť alebo extra výkon, majú doma malé deti alebo domácich maznáčikov, či preferujú tie najnovšie technologické inovácie a inteligentné senzory, nový sortiment vysávačov Bosch prináša riešenia pre všetky potreby.

Je to totiž práve prúd vzduchu, ktorý zbiera z povrchov prach a drobné nečistoty. Motory všetkých vysávačov Bosch zaručia maximálne prúdenie vzduchu, navyše ponúkajú ďalšie systémy na maximálne potlačenie odporu a ešte lepší výkon. Pre lepšiu prehľadnosť sú nové produktové rady rozdelené do piatich základných konceptov podľa rôznych preferencií zákazníkov. 

Pre domácnosti s domácimi maznáčikmi, ktorých je v Európe asi 90 miliónov, sú určené vysávače ProAnimal v červenej farbe a so špeciálnymi turbohubicami, ktoré z kobercov i sedačiek spoľahlivo vysajú aj tie najjemnejšie zvieracie chlpy. Hubica AirTurboPlus vysáva až o 30 % rýchlejšie ako štandardná hubica,* navyše, automaticky prispôsobuje otáčky rôznym povrchom a vďaka samočistiacemu systému je veľmi jednoduchá aj jej údržba.

Zamotané vlasy a chlpy sa dajú jednoducho odstrániť stlačením tlačidla. Modely ProAnimal ponúkajú aj vrecko AirFresh, ktoré pomáha odstrániť nepríjemné pachy, niektoré modely majú aj XXL hubice na čalúnenie.

Koncept ProPower zahŕňa modely s maximálnym výkonom (až 900 W) a turbo hubicami, ktoré súčasne vysávajú, kefujú a rozmotávajú kobercové vlákna a zaručia tak perfektné výsledky vysávania na všetkých druhoch povrchov.

Bosch

Tí, pre ktorých je najdôležitejšia tichá prevádzka, ocenia modely ProSilence s mimoriadne tichým motorom (hlučnosť podľa konkrétneho modelu od 66 dB, čo zodpovedá približne šumu mora). Je s nimi teda možné upratovať kedykoľvek bez toho, aby zvuk vysávača rušil spiace deti, susedov alebo partnera sledujúceho futbalový zápas v televízii.  

Vysávače ProHygienic sú zasa ideálne pre rodiny s alergikmi, pretože ponúkajú vrecko AirFresh na efektívne odstránenie pachov a tú najlepšiu filtračnú technológiu značky Bosch: špeciálne filtre UltraAllergy, ktoré zachytia aj tie najjemnejšie peľové častice, chlpy alebo roztoče a za skvelé výsledky získali označenie kvality certifikátom ECARF. 

Rodiny s malými deťmi zasa uvítajú modely z radu ProFamily. Kombinujú totiž skvelú úroveň filtrácie s filtrami UltraAllergy, tichý chod s hlučnosťou iba 69 dB a navyše hubicu so zachytávačom malých predmetov. Vysávač tak už nenasaje zabudnuté drobnosti, ako sú napríklad kocky Lega. 

bosch

 

Zaujímavý benefit ponúkajú vreckové vysávače Bosch Serie | 6, ku ktorým sa už nebudete musieť nikdy skláňať, aby ste pri vysávaní prednastavili výkon. Majú totiž diaľkové ovládanie – nastavenia je možné pohodlne upravovať priamo na rukoväti. Jediným stlačením sa dá prepnúť do režimu turbo, pohotovostného režimu alebo na požadovanú úroveň výkonu.

Bosch

 

A pretože v každej domácnosti existujú zle dostupné miesta, ponúkajú vreckové modely Serie | 6 integrovanú viacúčelovú kefu na jednoduché vysávanie nábytku, žalúzií alebo tienidiel. Mäkké štetiny zaručia šetrné vysávanie a povrch nepoškriabu. Tieto modely zaujmú aj prémiovým dizajnom s matným povrchom a LED svetlami, XXL objemom prachového vrecka, umývateľným hygienickým HEPA filtrom vhodným pre alergikov a samozrejmosťou je 10 rokov záruky na motor.   

V rámci nového prémiového radu vysávačov Serie | 8 predstavuje Bosch jedinečnú možnosť automatickej regulácie výkonu – a to buď hubicou (pri modeloch ProAnimal a ProPower), alebo inteligentným senzorom (ProSilence), ktorý reguluje motor tak, aby udržiaval konštantný podtlak na všetkých typoch podláh. O nastavenia sa teda zákazník nemusí pri týchto vysávačoch vôbec starať a výkon bude vždy optimálny. 

Viac na www.bosch-home.com/sk

* Zber vláken na koberci podľa IEC 60312-1: 2011-11 v porovnaní s vysávačom Bosch (BGL35MONX) s univerzálnou hubicou.  

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: