Počuli ste už o reštaurácii, z ktorej odchádzajú všetci šťastní?
Emily Hazzelová je žena, ktorej vo veku 21 rokov diagnostikovali depresiu. Začala sa venovať prírodnej liečbe a neskôr si v Melbourne otvorila reštauráciu, v ktorej varí „jedlá šťastia“, ako ich sama nazýva.
Jedlo vás môže urobiť šťastnejšími
Emily je toho názoru, že jedlo môže zlepšiť náladu. Vo svojej reštaurácii servíruje špeciálne jedlá, ktoré podporia produkciu sérotonínu v črevách. Práve tento hormón je zodpovedný za pocit pohody a šťastia.
Jedlá sú nielen chutné a výživné, ale ulahodia aj oku. Napríklad, ak si vypýtate kapučíno, určite ho dostanete so smejkom na pene. Každé jedlo je veľmi pekne esteticky upravené a obsahuje minimálne päť farieb.
Podporte tvorbu serotonínu tým správnym jedlom
Užívajte si život s dobrým jedlom
„Používame mnoho komplexných sacharidov – ryžu, quinou, sladké zemiaky. Keď to skombinujete s 23-minútovým cvičením, môžete sa zbaviť depresie a stabilizovať svoju náladu,“ tvrdí Emily Hazzelová.
Sérotonínová reštaurácia má veľký úspech a mladá majiteľka má v pláne otvoriť ďalšie prevádzky.