Otestovali ste produkty pánskej kozmetiky bevola® MEN: toto vás prekvapilo najviac!

Redakcia | 7. apríl 2020
Otestovali ste produkty pánskej kozmetiky bevola® MEN: toto vás prekvapilo najviac!

Tentoraz sme mysleli aj na mužov. Zaujíma vás, ako boli spokojní s pánskou kozmetikou bevola® MEN, ktorú kúpite jedine v predajniach Kaufland?

Mamičky, ktoré sú členkami nášho Klubu Mama a ja už dobre vedia, že jednou z výhod členstva v klube je aj pravidelná možnosť testovať produkty najrôznejšieho druhu. Nedávno však dostali exkluzívnu možnosť zapojiť sa aj ocinovia! Pätnásť z nich totiž testovalo pánsku kozmetiku privátnej značky bevola® MEN z ponuky obchodného reťazca Kaufland. Aké boli výsledky? 

Otestovali ste pánsku kozmetiku bevola® MEN. Takto to dopadlo!

Príjemne nás prekvapilo, že takmer 70% testujúcich pánov už kozmetiku bevola® poznalo a vedelo aj o tom, že Kaufland má vlastnú značku pánskej kozmetiky. Tí, ktorí značku bevola® MEN poznali, už mali pred našim testom pozitívnu skúsenosť minimálne s jedným produktom tejto značky - či už to bol antiperspirant, dezodorant, pena a žiletky na holenie, alebo šampón.

Prekvapila nás aj skutočnosť, že len 20% z našich respondentov po produktoch bevola® MEN ešte nikdy predtým nesiahlo, a testovanie tak bolo pre nich prvým kontaktom s touto značkou. 

Páni ocenili najmä kvalitu

Čo však bolo najväčším prekvapením, že celých 100% testujúcich vyjadrilo spokojnosť s kvalitou!  Kvalita je podľa zapojených pánov porovnateľná s kvalitou iných značkových výrobkov, a absolútne splnila ich očakávanie. Takmer 94% oteckov by navyše testovaný produkt s dôverou odporučilo aj známemu!

V celkom hodnotení produktov najviac pozitívnych hodnotení  - čo sa týka hodnotenia na základe kvality a vône -  z pánskych produktov bevola® MEN získal antiperspirant, hneď za ním dezodorant a pena na holenie. Najviac našim respondentom „voňala“ pena na holenie sensitive a dezodorant. Celkovo im vôňa značky bevola® MEN prišla nevtieravá a príjemná. 

Čo našich respondentov pri testovaní bevola® MEN prekvapilo najviac?

  • zloženie
  • príjemný pocit po nanesení a príjemná vôňa antiperspirantu
  • nevtieravá vôňa
  • obaly (okrem žiletiek)
  • fľašky bez pumpičiek (čo je super, pretože v pánskom svete sú to zbytočné veci, ktoré sa pri páde z výšky lámu)
  • produkty mali príjemnú, sviežu, nezaťažujúcu vôňu

Otestujte aj vy kompletný rad pánskej starostlivosti o pleť a celé telo pod značkou bevola® MEN, ktorá vás príjemne prekvapí nielen kvalitou, ale aj jemným zložením.

Chcete aj vy testovať produkty a výrobky kvalitných značiek? Staňte sa členom KLUBU Mama a ja. Spoločne s Kauflandom máme pre vás pripravené ďalšie zaujímavé testy.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: