NOVINKY od britskej značky Joie: Potešia deti aj rodičov

PR | 29. apríl 2019
NOVINKY od britskej značky Joie: Potešia deti aj rodičov
foto: PR

Autosedačka, cestovná ohrádka a hojdacie kresielko, poskytnú deťom komfort a bezpečie nielen na výletoch.

Autosedačku Joie i-Spin 360 natočíte k dverám a pohodlne usadíte dieťa

Cestovanie patrí obvykle medzi krásne zážitky, aby to platilo aj pre rodičov malých detí ponúka britská značka Joie tri novinky, ktoré deťom zaistia bezpečie aj pohodlie mimo domova.

Autosedačku Joie i-Spin 360 si môžete natočiť smerom k dverám, čo výrazne uľahčuje usadenie dieťaťa, a zároveň v nej deti od narodenia do 105 cm cestujú najbezpečnejším spôsobom - proti smeru jazdy.

Cestovná ohrádka Joie Cheer Little Explorer poslúži na hranie i odpočinok a kresielko Joie Sansa 2v1 sa ľahko zloží z multifunkčnej základne a využijete ho aj ako ležadlo. 

http://www.x-lander.cz


OTOČNÁ AUTOSEDAČKA Joie I-SPIN 360 UMOŽNÍ JEDNODUCHÉ USADENIE DIEŤAŤA A BEZPEČNÉ CESTOVANIE Aj V MENŠÍCH AUTÁCH

Novinka Joie i-Spin 360 spĺňa aj presahuje bezpečnostné nároky normy i-Size a umožňuje deťom od narodenia do výšky 105 cm (približne štyri roky) cestovať najbezpečnejšie možnou formou - a to proti smeru jazdy.

Autosedačka je vybavená prvkami Guard Surround Safety zvyšujúcimi ochranu pre prípad bočného nárazu, ktoré sa automaticky vysunú pri pripútaní dieťaťa. Najmä rodičia ocenia možnosť jednoduchého otáčania autosedačky stlačením tlačidla jednou rukou, ktoré výrazne uľahčia usadenie a vystupovanie detí.

Poistka Smart Ride sťažuje otáčať autosedačku v smere jazdy pred zavŕšením 15 mesiacov dieťaťa (výška nad 76 cm). Výrobca odporúča používať autosedačku proti smeru jazdy čo najdlhšie. Na rozdiel od ostatných autosedačiek umiestnených proti smeru jazdy je konštrukcia Joie i-Spin 360 navrhnutá tak, že nepotrebuje prednú opierku. Vďaka tomu zaberie menej miesta a je teda vhodná aj do menších vozidiel, pritom poskytuje dostatočný priestor pre nohy.

Autosedačka ponúka šesť pozícií sklonu, ktoré sú dostupné proti aj po smere jazdy, vrátane pozície pre pohodlný spánok. Opierka hlavy sa automaticky polohuje aj s výškou ramenných pásov a vnútorná vložka sa skladá z troch častí a poskytuje tak malým pasažierom vysoké pohodlie. Autosedačka sa inštaluje pomocou Isofix, o správnosti ukotvenie sedačky nás informujú farebné indikátory.

MIESTO PRE ODPOČINOK Aj HRU VYTVORÍ DEŤOM CESTOVNÁ OHRÁDKA Joie CHEER LITTLE EXPLORER

Cestovná ohrádka Joie Cheer Little Explorer je pre deti kúsok domova, ktorý môžu mať kdekoľvek so sebou. Je atraktívnym miestom ako pre odpočinok, tak i pre hru. Ohrádka sa ľahko skladá aj rozkladá (po zložení má kompaktné rozmery pre ľahšie uskladnenie), má úchyt pre prenášanie a krásny dizajn. Vysoko bezpečný rám je pevný a sieťové výplne všetkých štyroch strán zaisťujú potrebnú ventiláciu. Matrac je odnímateľný a jeden z bokov má otváranie na zips, čo ohrádku ľahko premení v zábavný bunker.

Hojdacie kresielko s oddeliteľným lehátkom Joie SANSA 2V1 zahrá uspávanku ALEBO utíši ZVUKMI PRÍRODY

Hojdacie kresielko Joie Sansa 2v1 sa dokáže rozpohybovať vo všetkých smeroch, ale tiež vie zahrať bábätku uspávanky (na výber ich je päť), alebo ho uspať zvukmi prírody (takisto päť možností).

Kresielko  možno tiež oddeliť od multifunkčné základne a vytvoriť z neho lehátko s hrazdičkou s dvoma hračkami. Joie Sansa 2v1 poskytuje bábätku pohodlný, bezpečný a zároveň hravý priestor pre pozorovanie okolitého sveta.



Chrbtová opierka má tri polohy, sedenie možno otočiť o 90 stupňov a spolu s otočením sa zmení aj smer všetkých pohybov hojdania. Vďaka otočnej rukoväti sa kresielko ľahko premiestňuje a napájať ho môžeme buď rovno zo zásuvky, či pomocou batérií. Jemné pásy s polstrovaním sú deťom pohodlné, ale zároveň ich bezpečne istia. Samostatné oddeliteľné lehátko má kompaktné rozmery, elegantný dizajn i praktickú odnímateľnú oprateľnú vložku s opierkou hlavy.

Viac informácii na: www.x-lander.cz

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: