NOVÉ: Poraďte sa s našimi odborníkmi

Redakcia | 15. august 2019
NOVÉ: Poraďte sa s našimi odborníkmi

Trápia vás zdravotné či právne problémy? Na našom webe pribudli noví odborníci, ktorí vám radi pomôžu.

mediátor Viskupič

Mediátor JUDr. Martin Biskupič 

Riešite rodinné spory, v súvislosti s rozvodom a rozchodom, úpravou styku k spoločným deťom, výživné a ďalšie? Pošlite otázku do poradne a náš odborník sa Vám bude snažiť pomôcť a usmerniť Vás pri riešení.

Spoluprácou s Klubom MAMA a ja chce zvýšiť povedomie o mediácii, o ktorej sa napriek 15 ročnej existencii na Slovensku stále málo vie.

Svojim klientom nesľubuje ľahšiu a rýchlejšiu cestu. Naopak, spôsob riešenia sporu dialógom za pomoci mediátora považuje za cestu náročnejšiu, ale zato múdrejšiu.

Je to cesta pre tých, ktorí chcú prevziať zodpovednosť za riešenie ich vlastného problému a neprenášať túto zodpovednosť na ďalšie osoby.

O to viac podstatnejšie to je v prípade sporu o vlastné deti, ktoré v týchto bojoch nie sú predmetom boja, ale ich nástrojom.

fyziotapeut Madejská

Mgr. LUCIA MADEJSKA - fyzioterapeut

Trápia Vás bolesti, ktorých sa neviete zbaviť? Hľadáte príčinu? Potrebujete poradiť ohľadom rehabilitácie či cvičenia s deťmi? Naša fyzioterapeutka je tu pre Vás. 

"Ľudské telo a jeho fungovanie sú zdrojom neustáleho poznávania a zdokonaľovania – pretože to nie je ako v matematike, že sú 2 a 2 vždy 4.

Každý človek je jedinečný. Každá bolesť a každý problém v
pohybovom aparáte je ako detektívka, ktorú sa snažím rozuzliť. Vypátrať príčinu vôbec nie je jednoduché, o to zaujímavejšia je táto práca.“

Využite možnosť získať dobrú radu a usmernenie pri svojich problémoch. Naše poradne sú tu pre Vás. 

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: