Mokré a suché vysávanie pre perfektne čistú domácnosť

PR | 20. marec 2020
Mokré a suché vysávanie pre perfektne čistú domácnosť
foto: PR

Ako jednoducho zaistiť čistejšiu domácnosť a lepšiu hygienu?

Využite mokré i suché vysávanie. S modernými pomocníkmi ľahko a perfektne vyčistíte koberce aj čalúnenie, vysajete kvapalinu a upracete všetky druhy podláh – tvrdé aj koberce.

Hygienické filtračné systémy navyše dokážu prečistiť vzduch, ktorý prúdi späť do domácnosti. 

bosch

Inšpirujte sa napríklad modely Bosch AquaWash & Clean, ktoré majú výkonný motor a zaručujú skvelé výsledky vysávania. Vďaka veľkej nádrži na vodu s objemom 5 litrov môžete bez prerušenia čistiť aj dlhší čas. V prípade potreby je možné nádrž ľahko vyňať a naplniť.

Niektoré modely majú špeciálne príslušenstvo prispôsobené rôznym potrebám zákazníkov – napríklad na dosiahnutie maximálnej hygieny matracov, do domácnosti so zvieratami alebo na jemné čistenie parkiet.

bosch

Pre alergikov alebo rodiny s malými deťmi je ideálny model BWD420HYG ProHygienic v svetlomodrej farbe. Obsahuje aj kefu na matrace na dôkladné a hygienické čistenie, ktorú dokonca možno čistiť v umývačke riadu. Alergici ocenia aj HEPA hygienický filtračný systém, ktorý prečisťuje vzduch prúdiaci späť do domácnosti.

Majitelia domácich miláčikov zase uvítajú červený model BWD421PET ProAnimal. Turbokefa dôkladne odstraňuje z kobercov vlákna, nite, chlpy aj vlasy. Vďaka špeciálnej vysokorýchlostnej rotačnej kefe vyrovnáva stlačené a sploštené miesta na koberci, vďaka čomu je vysávanie efektívnejšie.

Sortiment dopĺňa model BWD421PRO v bielej farbe (obsahuje doplnkovú súpravu ProPerform: turbohubicu, prepínateľnú hubicu so zachytávačom malých predmetov a hubicu na parkety s kefou z prírodných štetín na jemné a dôkladné čistenie citlivých podlahových plôch), fialový vysávač Bosch BWD41740 s turbokefou na dokonalé odstránenie všetkých nití, vlasov i vlákien z kobercov a tyrkysový Bosch BWD41720 s kefou na jemné dôkladné čistenie parkiet a ostatných citlivých tvrdých podlahových plôch.

Viac informácií sa dozviete tu.

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: