Mliečko pre zdravé deti: Viete si vhodné mlieko pre dieťatko vybrať?

Redakcia | 11. september 2018
Mliečko pre zdravé deti: Viete si vhodné mlieko pre dieťatko vybrať?

Alebo ako ste testovali novú generáciu následných a batoľacích mliek Nutrilon vy, mamičky.

Všetky mamy chcú pre svojho drobčeka iba to najlepšie, no niekedy sa môžu dostať do situácie, keď materského mliečka niet, prípadne je ho veľmi málo alebo sa dieťatko v určitom čase samo „odstaví“ a mamička je vzniknutou situáciou prinútená poobzerať sa po vhodnej alternatíve.

Následné a batoľacie mlieka zn. NUTRILON

Mamičky, ktoré sa zaregistrovali prostredníctvom www.mamaaja.sk do KLUBU MAMA a ja, mali možnosť zapojiť sa do testovania následného a batoľacieho mlieka zn. NUTRILON. 

Voľba dojčenského mlieka je dôležitá vec pre každú mamičku, nakoľko nie všetky dojčenská mlieka sú rovnaké.

Vyše 400 vedcov v Nutricia centrách výskumu už viac ako 40 rokov skúma materské mlieko a na základe ich poznatkov neustále vylepšujú receptúry Nutrilon následných a batoľacích mliek.

Nová generácia mliek Nutrilon bola špeciálne vyvinutá pre podporu imunitného systému, okrem toho je obohatená o unikátnu zmes oligosacharidov a prospešných látok napodobňujúcich funkciu materského mlieka, tiež obsahuje LCP mastné kyseliny (omega 3 – ALA), ktoré prispievajú k rozvoju mozgu i nervovej sústavy a vitamíny A,C,D pre správnu funkciu imunitného systému.

Ako dopadlo testovanie následného a batoľacieho mlieka Nutrilon podľa mamičiek?

Polovica mamičiek (50 %), ktorá sa dobrovoľne zúčastnila prieskumu, testovala Nutrilon 2 (pre deti vo veku 6 – 12 mesiacov), tá druhá polovica (50 %)Nutrilon 3 (pre deti vo veku 12 – 24 mesiacov).

7 mamičiek z 8 na otázku, či boli spokojné s testovanými mliekami Nutrilon –bolo spokojných, a udávali tieto dôvody:

  • mlieko malo dobrú rozpustnosť, bez umelej pachute,
  • oceňujem veľké balenie mlieka aj praktické zarovnanie na odmerku
  • veľká spokojnosť s tým, že nový Nutrilon  nepení
  • malému chutil
  • má chuť mlieka
  • výborná chuť, zloženie, dobre sa rozpúšťa aj vo vode

Rovnaké percento na otázku, akou školskou známkou by ohodnotili testovaný produkt, reagovalo pozitívne a Nutrilon ohodnotili na 1. Len1 mamička sa nevedela vyjadriť, či by Nutrilon odporučilo svojim kamarátkam alebo známym, zvyšok respondentiek by ho však ďalej určite odporučilo.

Zhodnotenie na záver:

Mliečko je neoddeliteľnou súčasťou detského jedálnička a je na nás, rodičoch, aby sme svojmu drobcovi poskytli len to najlepšie. Je našou zodpovednou úlohou  rozhliadať sa okolo seba a keď je to nutné, hľadať ideálne alternatívy.


Hoci mamičky často spomínajú, že každému dieťatku sadne iné mliečko, nová generácia následných a batoľacích mliek Nutrilon jednoznačne u mamičiek a predovšetkým ich bábätiek v testovaní zabodovala. V celkovom hodnotení od nich dostala 1.

Taktiež ďakujeme všetkým mamičkám, ktoré sa do testovania zapojili a našli si popri svojich drobcoch chvíľku na spätnú väzbu.

Nutrilon obsahuje vitamíny A, C a D prispievajúce k správnej funkcii imunitného systému. Každá následná dojčenská výživa obsahuje vitamíny A, C, D a kyselinu alfa-linolénovú. Dojčenie je najprirodzenejší spôsob výživy dojčiat. Dojčenská výživa by sa mala používať na odporúčanie lekára. Spôsob použitia a ďalšie informácie na obaloch a www.nutriklub.sk. Potravina na osobitné výživové účely.

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: