Klub Mama a ja stále prijíma nové mamičky. Pridajte sa k nám a otestujte produkty značky LOVI.

Redakcia | 25. jún 2018
Klub Mama a ja stále prijíma nové mamičky. Pridajte sa k nám a otestujte produkty značky LOVI.

Milé mamičky, máte doma drobčeka s ktorým prechádzate k samostatnému pitiu? Teraz máte skvelú možnosť vyskúšať novinku značky LOVI - Môj netečúci hrnček z najnovšej kolekcie Buddy Bear spolu s utišujúcimi cumlíkmi v tomto nádhernom dizajne. Zaregistrujte sa do nášho Klubu Mama a ja a 10 z vás vyberieme, aby ste otestovali tieto skvelé novinky.

Balíček produktov LOVI vám pošleme domov a vašou úlohou bude ich vyskúšať  a vyjadriť váš názor či spokojnosť vašich detičiek vo formulári, ktorý vám pošleme.

Testujte skvelé produkty!

Registrácia pre testovanie produktov značky LOVI prebieha do 28.6.2018. Do Klubu Mama a ja sa zaregistrujete vyplnením tohto formulára (kliknite sem). Ponuka testovania samozrejme platí aj pre naše už registrované členky.

lovi

Značka LOVI v spolupráci s odborníkmi v oblasti laktácie, neonatológie a neurologopédie vyvíja inovatívne produkty, ktoré predstavujú potrebnú podporu pre dojčiace matky, ako aj produkty určené na alternatívne kŕmenie a utišovanie tak, aby chránili sací reflex dieťatka a tým aj dojčenie.

Novinka Môj netečúci hrnček má špeciálny náustok, ktorý je vyrobený z jemného bezpečného silikónu a je navrhnutý tak, aby z neho nevytekala tekutina ani po prevrátení, alebo silnom potrasení. Hrnček je veľmi vhodný pri prechode od pitia tekutiny z fľaše k samostatnému pitiu.

Utišujúci cumlík LOVI nenarušuje sací reflex, vývin reči ani zhryzu. Dynamická guma cumlíka je vyrobená z heterogénnej vrstvy silikónu, vďaka čomu sa naťahuje a zmršťuje podľa rytmu satia dieťaťa. Symetrický tvar odzrkadľuje tvar prsnej bradavky. Profilovaný tvar umožňuje dieťaťu voľné dýchanie nosom.

Všetky produkty LOVI sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov bez BPA.

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: