Justin Timberlake túži po veľkej rodine!

Mgr. Zuzana Paprskárová | 24. január 2018
Justin Timberlake, Jessica Bieber
foto: cafemom.com

Toto je priam baby boom! Justin Timberlake má baby horúčku! So svojou manželkou Jessicou Biel plánuje rozšíriť svoju rodinku. Čo na to jeho polovička?

Justin sa zdôveril: „Ak mám byť úprimný, chcem mať toľko detí, koľko zvládneme!“ Jessica a Justin majú spolu 2-ročného syna menom Silas.

Clebritný otecko dodal, že v roli otca sa cíti úžasne i šialene zároveň.

„Vstávať každé ráno, otvoriť oči a zistiť, že sa tam nachádza človiečik, ktorý je od vás absolútne závislý, som nikdy predtým nezažil. Keď chceme mať s Jessicou večer pre seba, uložíme malého, sadneme si pred televízor a pozeráme film. Je to perfektné! Často sa pýtam sám seba, kde by sme boli, keby sme nemali dieťa. Boli by sme na párty? V bare? Nenudili by sme sa?“

A čím dokáže vytočiť svoju manželku?

Celebrita či nie, muži sú na celom svete rovnakí! Počúvajú na pol ucha a často netušia, na čo manželke prikývli. Taký je aj Justin.

Šíri sa správa, že Justinova manželka nezdieľa jeho pocity ohľadom ďalšieho dieťaťa. Kým Justin chce rozširovať svoju rodinu okamžite a dopriať svojmu synovi súrodenca čím skôr, Jesicca si myslí, že na ďaľšie dieťa majú ešte času dosť. Chce dať prednosť svojej kariére.

Kde je v skutočnosti pravda, ťažko povedať, vedia to len oni. Isté však je, že spolu vyzerajú ako dokonalý a milujúci pár!

Fotogaléria

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: