Hrozný čin matky

Redakcia | 19. január 2017
Hrozný čin matky

Matku v americkom štáte Arizona zatkli potom, čo polícia rozhodla, že úmyselne spálila kožu svojej päťročnej adoptovanej dcére vriacou vodou vo vani.

Otrasný čin - matka obarila svoje dieťa

Polícia túto ženu zatka po vznesení obvinenia, že svoju 5-ročnú dcéru poliala horúcou vodou úmyselne. Podľa dostupných informácií  bola 28-ročná Samantha Osteraas  prevezená do väzenia na základe podozrenia zo zneužívania svojho dieťaťa potom, čo ho údajne spálila vriacou vodou  v kúpeli. 

Policajný zástupca Ryan Inglett poskytol vyhlásenie, podľa ktorého bola 29. decembra vyslaná hliadka do domu Samanthy Osteraas.

Po príchode polície bola hliadka šokovaná pri pohľade na spálené telíčko päťročného dievčatka. To bolo okamžite prevezené do nemocnice. Lekári konštatovali vážne a rozsiahle popáleniny spôsobené horúcou vodou vo vani.

Po zhromaždení všetkých dôkazov v priebehu vyšetrovania polícia zistila, že tento čin bol spáchaný úmyselne. 

5. januára vydala polícia na matku zatykač a tá bola následne na druhý deň vzatá do väzby. Z domu boli odobraté úradmi ďalšie tri deti

Podľa slov polície, dievčatko je stále vo veľmi kritickom stave a v súčasnosti sa  intenzívne lieči na následky rozsiahlych popálením v nemocnici.

Zdroj: http://www.mommypage.com/

After Adoption Goes Through, Little Girl Is Badly Burned At Home. It Wasn't An Accident

Newsletter

Zaregistrujte sa do newslettra a získajte prístup k novinkám: